Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Jackorna!

Älskar ni att matcha era barn? Altså med varandra? Det gör jag! Några jackor som vi haft mycket denna säsong är två från barnskospecialisten  Jack Wolfskin. Dom är helt otroliga jackor! Aline och Ian har haft dem  både i parken, förskolan och på helgen och dem har varit fantastiskt varma och tåliga. 

Tack vare de långa armarna så har barnen kunnat ha dem länge, och de passar än. Ian har ändå snart vuxit ur två storlekar!


Det enda lite tråkiga med jackorna är att luvan inte går att ta av. Annars är jag helnöjd! Det är väldigt bra med en sånhär jacka under vår, vinter och höst. 

Just Jack Wolfskin har en annan skaljacka man kan ta till denna jacka om man vill. Då fäster man enkelt den ena jackan i den andra så får man en fodrad skaljacka – perfekt funktions vinterjacka! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. S

    Gillar verkligen inte att matcha barnens kläder! Men… nu med en 5åring och en 2åring som gillar samma grejer är väl det snart inte hållbart att köpa olika kläder till dem 😉 Men väljer de samma och de har valt själva så är jag nöjd (lite iaf, mellan gråten.. ;)). Men mest är det nog för att det känns oekonomiskt att jag köpa likadana byxor/tröjor i samma storlek.. Bättre att få olika motiv då ju:) Och är det samma storlek känns det som att det är ”för enkelt”… man hittar en tröja o köper en likadan liksom… 🙂

    1. barnplaggsguiden

      Hahahah va roligt! Ja, kanske lite konstigt att köpa dubbletter! Men det är ju kul ändå!
      🙂 Hahaha fint att du skrev!