Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Mer Pepp!

Loppimagasin! Nu har den landat hemma hos mig! Så otroligt bra gjort Jessica och Angelica! En fin och lärorik tidning med massvis med inspo! Den är full med tankar, känslor och fakta kring graviditeten och första tiden med barn!

Jag fick vara med på ett litet hörn. Jag tänkte visa er. Det handlar om vad man önskade att man visste innan förlossning. Jag hade läst på otroligt mycket, och slukat allt jag kommit över. Problemet som jag upplevde var att det som gick rätt – kändes fel. För att jag hade iden om att saker skulle vara svårare än dom var. Låter kanske inte som ett problem, men jag tycker det är viktigt att lyfta upp att saker kan gå relativt enkelt med.

img_1786.jpg

img_1788.jpg

img_1790.jpg

Hur känner ni? Vad hade ni velat veta inför förlossning och nytt barn? Det är en magisk, ansträngande och filmliknande tid! Kram!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej,
    Och tack till en oerhört givande blogg för småbarnsföräldrar!

    Det jag upplevde negativt (förutom en smärta jag aldrig kunnat drömma om) så var det att ingen påminde min sambo om att stötta mig mer. Sen hade vi fantastisk personal och allt gick felfritt. Men det hade jag önskat. Jag märkte liksom inte av min sambo under förlossningen och i mina panikattacker hade jag velat ha hans hand på ryggen eller hans påminnande ord om att ”slappna av, om vi ska träffa vår son måste du andas”.

    Nu i efterhand är allt ett minne blott och sonen är frisk pch kry och jag hade LÄTT genomgått de 47 h om och om igen för att få känna den enorma glädjen och stoltheten när de la han på bröstet. Den stora klappen på axeln jag gav MIG för att jag klarade det.

    Heja kvinnokroppen!

  2. Paulina Gunnardo

    Inför själva fick gå till en Auroramottagning och träffa jordens gulligaste barnmorska eftersom jag hade sån förlossningsrädsla (som egentligen bottnade i en annan svår upplevelse.) Så själva förlossningen kände jag ändå att jag gjort vad jag kunnat och fått det jag hade kunnat få faktiskt. Däremot amningen efter förlossningen hade jag velat veta mer om. Amningen krånglade nåt oerhört och jag var tvungen att lägga ner hela projektet runt månad 3 efter tappra försök. Fick inte alls bra hjälp på BB och alla sa olika och jag kände mig bara bara förvirrad och frustrerad. Särskilt när dottern tappade i vikt trots att vi inte gjorde annat än att försöka amma. Att det inte ”bara” är att amma hade jag nog velat veta mer om.

    1. barnplaggsguiden

      Ja, jag förstår att det finns två sidor av det myntet. Det är såklart inte lätt och en jävla kamp för många! Jag kände dock personligen att jag fick väldigt mycket stöd och pepp kring amning, så jag var otroligt förvirrad när det ”funkade”. Så synd att du inte fick bra hjälp! Fy!