Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Måndagen i 7 missar!

Idag har varit en utmaning. Ni vet när man vet att det är måndag och man…

  1. Trycker på snooze flera gånger, och det hjälper liksom inte ens att snooza, för man är tröttare än i fredags.
  2. Behöver väcka sina barn, Barnen sover tungt som stenar och hela morgonen är uppförsbacke med gnälliga barn som är skittrötta.
  3. Man glömmer att se till att minstingen kissar innan man lämnar hemmet, så det är bara att vända när man ääääntligen tagit sig ner på gatan.
  4. Att ta med extrakläder till förskolan är sen länge glömt, och jag som jobbar med barnkläder, och borde hålla koll, får en miniutskällning att mitt barn inte har ”tillräckligt med kläder på förskolan”.
  5. Tillåter båda sina barn att ha med en docka var till förskolan, för att sen såklart själv få bära dom lite mer än halva vägen…
  6. När man sätter sig ner, på golvet i kapprummet på förskolan och låter barnen storma runt, med inga som helst framsteg i påklädningen…. tills man slutligen tar tag i situationen och  får dra på barnen kläderna, lite sådär stressigt och svettigt.
  7. När man sjunger Lilla Katt sjukt högt på gatan, med massa stressade kungsholmare som rusar förbi, bara för att underhålla dom trötta små kidsen, så man kan komma hem, ca 1 timme efter man anlände till förskolan.
  8. Äntligen hemma! Tackar sig själv för att man lagade massvis med mat igår, lyckas skaka fram käk och helt plöstligt får glada, lugna och härliga barn som bara vill mysa – allt är förlåtet. Känner man sig inte lite pigg ändå? Joda!

 

Hjärta gärna inlägget om ni gillar det!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vivian

    Du såg pigg och glad ut på mitt kontor iaf. 🙂 Blev lite ställd att se barnplaggsbloggaren på W liksom! Hej hej!

      1. Vivian

        Köpte en galonoverall igår pga du gav bra betyg! Du skalla ta veta hur mycket du hjälper mig som är (kanske ska skriva var) mer ”fashion before comfort”. Tack för en bra blogg! Kul att se dig!