Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Haymarket!

Nu är jag back on track efter en relativt trött förmiddag och lunch. Igår var jag ute med vänner, och vi sov på underbara Haymarket. Jag har varit så sugen på att sova där, jag går förbi där varje dag och kikar in, så det var superhärligt att göra det!

Kvällen började vid 17tiden när vi checkade in, sen spenderade vi någon timme var på våra rum för att duscha och bara landa.

img_1125.jpg

Sen gick vi alla över till ett rum för att göra oss i ordning, hänga lite och skåla in kvällen. Det är väldigt mysigt när man kan göra sig iordning tillsammans, hinna prata och skratta och bara vara.img_1136.jpg img_1138.jpg

Såhär såg jag ut, innan skor haha. img_1146.jpg

img_1145-2.jpg

Hela gänget innan vi gick ut! Först var det middag på Kasai, som sen följdes av en snabb visit till miss voon, sen escalier och till sist hamnade vi på Fou! En väldigt härlig kväll med mycket skratt och dans!

img_1148.jpg img_1150.jpg img_1156.jpg

 

Nu ska jag vila, äta lite god mat och ta en lååång dusch efter lite yin yoga innan jag kryper ner i sängen.

Hoppas alla har en toppenfin kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna Håkansson

    Så mysigt ??. Jag tycker du ser rätt pigg ut. Jag är första gångs förälder till vår prinsessa Linn på 5,5 månad men jag känner mig konstant trött ?. Höftigt du känner Isabella. Hon är en stor förebild. Hur känner ni varandra ?

    1. barnplaggsguiden

      Hej Johanna! Tack snälla, jag är helt slut, men köpte en bra conceler, nej men skämt åt sido, jag är helt okej! Grattis till er dotter, det är så mysigt och kan vara både helt otroligt och sjukt utmattande!
      Ja, Isabella är min bästa vän, väldigt härlig och superball tjej! Hon och jag träffades via jobb. =)