Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Frågestund – Svar del 1!

  • Vad är din åsikt om att de flesta kedjor delar in kläder i kill- och tjejavdelningar? Vore det inte bra med storleksindelning bara? Och vilka skor ska jag satsa på till min 5 åring nu i februari mars? Bor i Stockholm. Tack för en trevlig blogg!

Hej! Vilken bra fråga! Jag har faktiskt en väldigt stark åsikt just där, och det är att jag inte alls kan förstå varför vi fortfarande har en uppdelning mellan kill och tjejavdelningar på barn. Jag håller med dig till hundra procent att det bästa vore att bara storleksindela! Däremot så kan man förstå bakgrunden till varför det är så om man ser på resten av marknaden, vuxenkläder tex. Jag hoppas dock, och tror att vi sakta är påväg bort från den märkligen uppdelningen. Jag stör mig som tusan på att tex gråa leggings inte finns på killsidan, och att tjejkläderna alldeles för ofta är mindre än killkläderna. 

Skor till din 5 åring i mars. Det är svårt! Det kan ju vara både vinter och vår just då! Jag skulle nog satsa på ett par fodrade skor som tål det mesta. Jag brukar gilla Kavat, viking och superfit! Men det finns många bra!

  • Vad är din hobby? Yoga? Varför gillar du just det? Hur ofta tränar du? Har du tips på bra kläder för yoga?

Min hobby måste jag nog hålla med om är yoga! Jag har inte tränat så mycket annat innan. Eller jag har testat på massvis med olika, men inget har fastnat. Så jag är superglad att jag hittade yogan. Jag tränar yoga varje dag just nu. men normalt sätt ca 4 gånger i veckan.  Jag har inte riktigt hittat ett favoritmärke än! Men jag gillar tex lululemon, och mjuka plagg från röhnish och adidas. Jag är på jakt efter dom bästa yogakläderna!

  • Vad tycker du är bästa sommarskorna för barn? Sandaler eller flipflops?

Jag tycker att dom bästa skorna för små barn på sommaren utan tvekan är sandaler eller tygskor. Det är svalt, skyddar fötterna någorlunda bra, eller väldigt bra i vissa fall.  Flipflops på småbarn tycker jag inte är att rekommendera!

  • Hvor kunne du tenkte deg å bo hvis du ikke skulle bo i Stockholm? 

Åh! Vilken spännande fråga! Jag skulle hemskt gärna vilja bo i köpenhamn! Min pappa är dansk, och mina föräldrar har bott några år i Köpenhamn innan Aline föddes.  Det är en fin stad, som jag verkligen gillar stämningen och känslan i.

  • Hur är det att bo i lägenhet centralt i storstad med små barn?

Ja du. Det är faktiskt en väldigt bra fråga. Det är så att min man är väldigt mycket för att bo i stan, medan jag kommer från något helt annat. Jag är uppvuxen i Enskede, en förort till stockholm i hus. Så när vi fick barn fick jag lite panik över att vi skulle bo i stan, med barn. Men! Till min stora förvåning så var det toppen att vara föräldraledig i stan! Vi gjorde allt och ingenting! Samt att Kungsholmen är så lugnt, så det är en toppenfin stadsdel att bo i. Paniken över att bo i stan med barnen kommer då och då. Speciellt när Aline kan bussnumrena, och Ian har polisbilarna som en del av hans vardag. Jag saknar ofta en trädgård och vill kunna släppa ut dom. Men! överlag så tycker jag att det är härligt, och det funkar förvånansvärt bra!  Vi har nyligen köpt ett landställe, som jag kommer skriva mer om sen. Det är vår lösning! Så jag är väldigt nöjd med det! KRAM

 

 

img_0972.jpg

Bild: Malin Mörner

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rosanna Gatti

    Vi måste ordna en dejt så du får besöka gymmet (Årsta/Enskede) och våra lululemon kläder! Kommer påfyllning med massa fint om nån vecka 🙂 kram

  2. Hanna

    Men say what?! Är din mamma irländsk och din pappa dansk? 😀 hur hamnade ni i Sverige? Pratar du några andra språk, hemifrån alltså, än svenska? Jag syftar alltså inte på språk du lärt dig genom skolan 🙂 Ballt!

    1. barnplaggsguiden

      Ja!! Hahaha det är så sant. Det är en lång historia, dom träffades tillochmed i mellan östern, men valde sen att bo i Sverige! Jag Hr engelska som modersmål, och förstår knappt danska alls.. Hahah vilket är så synd!

      Stor kram!