Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Status i livet!

Jag såg att min bloggkollega Claudia nyligen publicerat en sån här lista! Så jag lånar den Claudia! Hoppas det är okej? Är lite kul att svara på!

Mår:

Bra! Känner mig lite på min vakt att bli sjuk då de var längesen nu. Haha, är inte det typiskt och relativt dumt? Annars känner jag mig lite snurrig i livet och längtar verkligen efter ledighet och att vara med familjen.
Sovit:

Men känner mig otroligt trött. Jag kom på att vi inte sovit en hel natt på många månader då både Ian och Aline vaknar och kommer in till oss. Ingen fara egentligen då de somnar om relativt snabbt, men ändå upphuggen sömn. Jag är något orolig för att ge Ian en ny vanlig säng, för det kanske blir rörigare då? Sånt brukar iofs släppa relativt snabbt.

Planer:

Idag har vi varit på både brunch med vänner och fyraårskalas. Fullt upp med andra ord!
Denna vecka är sista rycket innan min 3 veckors semester. Som jag längtar! Innan det ska jag ”stänga” på jobbet, gå på en julfest, baka massvis, göra köttbullar, fota alla julkläder till er, och yoga så mycket jag hinner. Sen är det äntligen ledigt.

Julen:

Den kommer vara hemma hos våra föräldrar, först Rasmus och sedan hos mina. Vi firar i dagarna 3 sen kommer Alines födelsedag, så vi är så redo för många mysiga och festliga dagar!
Glad för:
Min familj och allt spännande som händer i livet just nu. Det är mycket roligt och härligt som händer, som jag kan avslöja snart. Annars ser jag otroligt mycket framemot vår semester!

Orolig för:

Allt skit som händer i världen. Det känns inte som en trygg plats, även här i sverige är det obehagliga vindar som blåser, och jag försöker fokusera på att göra allt jag kan, och ge mina barn de allra bästa förutsättningarna som finns.

Tacksam för:
Att mina föräldrar finns så nära oss och hjälper oss med ,mycket! Tack! Så härligt att ha er som hjälp.

Stressad över:
Dessa sista dagar innan semestern. Det är mycket som ska göras på lite tid. Men jag fixar det, det gör jag alltid!

Förälskad i:
Rasmus! Såklart! Så häftigt att gifta sig, och att nu landa i att han är min man! Wow!

Ser fram emot:

Att vara Ledig! Och att få gå iväg och yoga i veckan!
Favorit i garderoben just nu: 

Alla mina svarta plagg. Jag har fått en revival på dom! Jag har haft väldigt lite svart på mig, men nu är det härligt och kul igen! Äntligen, har så mycket fina blusar och klänningar som jag är suger på att ha igen!

Suktar efter:
En paljettklänning. Kanske blir det en sån till nyår?

 

 

Nej, nu ska jag lägga mina små änglar efter en lång dag. Aline kommer med all största säkerhet ha en hel del att prata om innan det är dags att somna, Det är så mysigt att lyssna på.

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. F

    Har en dotter som blir 1 i mars (9 mån nu). Vad köper jag för skor till henne i vinter? Känns svårt att hitta några lätta, nätta, varma som ska passa en som håller på lära sig gå/nyss lärt sig gå. Eftersom hon troligtvis kommer behöva skorna mer mår vårkanten så skulle jag vilja hitta ett lite billigare par eftersom dom kommer användas så otroligt kort tid. Tänkte att jag skriver och chansar att du kanske kan ha något tips 🙂

    1. barnplaggsguiden

      Åh va svårt! Ja, det är lite klurigt! Jag skulle tipsa dig att köpa yxhult. Testa att hitta ett par beggade, på fb sidor eller på tradera. Annars så kan du säkert hitta fodrade sneakers eller enklare boots på tex HM eller Ellos. Men generellt tycker jag inte man ska köpa ”sämre” skor när de är så små!

      Inte meningen att ha pekpinne, men det är ofta bra att investera i just skor.
      Hittade dessa efter att ha letat, de ser bra ut: http://www.ellos.se/pax/vinterkanga-zenith-varmfodrad-och-vattentat/541878?N=1z141mzZ1z141x5Z1z141ll&Ns=RankValue6|1&Nao=5&selArt=624992&pr=0C1B2S3T Annars kan man köpa en hel del på ellos med rabatt!! KRAM