Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Julklappsjakten – Lucka 15

 I samarbete med BookBeat

 

Godmorgon alla! Idag har jag äran att få presentera lucka nummer 15 i LOPPI:s stora Julklappsjakt. Ni har nu chansen att under 24 h tävla om ett grymt bra presentkort hos BookBeat i 6 månader (BookBeat.se) till ett värde av 1014 kr! Bookbeat är perfekt när man vill lyssna på böckerna! För att vara med och tävla så behöver ni kort och gott bara lämna en kommentar här nedan med en motivering kring varför just du ska vinna :). Vinnaren dras redan imorgon, lycka till!
unnamed2
PS. Glöm inte att gå in på Laila Högfelts blogg, för hon har morgondagens lucka!
Kom igen nu gänget! Tävla och vinn till er själva eller någon ni gillar! Vinnarna kommer presenteras här!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annica

    Jag älskar att läsa, är en riktig bokmal som alltid ser fram emot att kliva in i böckernas värld. Det finns så många spännande, gripande och roliga berättelser som bara väntar på bli att upptäcka. Att då ha tillgång till ett helt bibliotek endast ett knapptryck bort vore helt magiskt.

  2. Anna L

    färdas i sin fantasi
    känna sig fri
    bok få höra
    medan man köra
    många mil
    i sin bil
    och njuta
    aldrig vilja boken ska sluta

  3. Sara B

    Med fyra timmars pendling minst två-tre dagar i veckan, så kan jag behöva lite tid för annat än att nöta skolböcker. Jag blir ofta åksjuk på resorna så detta skulle verkligen uppskattas och förgylla min vardag 🙂

  4. Tess

    När jag på morgonen kör i min bil
    hade det varit farligt att byta fil
    om jag samtidigt läste en bok
    men jag vill fortfarande kunna bli klok
    därför vore Book Beat så himla bra
    jag önskar att den som vinner blir ja’ 🙂

  5. Pernilla Wamsjö

    Klart jag vill va med i utlottningen 🙂 Perfekt julklapp som räcker hela 6 månader, Wooow!!!! Håller tummar och Tår, att jag lyssna på böcker 2017 Får 🙂 Har delat tävlingen på facebook (Pernilla Wamsjö)

  6. Sarah Strålenstam

    Det är perfekt till städningen, julstöket, matlagning, promenader mm. Kanske denna kan slå Storytel…

  7. Fredrikka

    Småbarnsförälder som är för trött för att kunna öppna boken på kvällen. Skulle dock mer än gärna vilja ha någon som läser för mig så jag också kan somna gott;)

  8. Jonas Randeblad

    Varje chans jag får stiger jag in i en ny värd
    vad är mer spännande än att påbörja denna färd.
    Men ofta har man inte möjlighet att hinna läsa
    genom att sitta med en bok framför sin näsa.
    Därför är Bookbeat sänt från himmelriket
    kan lyssna på en bok bakom ratten utan att hamna i diket.
    Det går till och med att lösa ett mord
    samtidigt som du torkar ditt köksbord.
    Det är därför jag vill vinna
    och in i dessa världar försvinna!

  9. Linnéa Gellerfelt

    Jag skulle vilja ge det till min man som aldrig läser böcker. Dels för att bjuda in honom i böckernas härliga värld dels för att han i och med det kan inspirera vår son till läsning och lyssning på ljudböcker.

  10. Jessica Larsson

    Vad härligt att kunna lyssna på böcker! Jag pendlar med buss över tre timmar flera gånger i veckan. Om jag vann detta så hade jag en härlig sysselsättning att se fram emot!

  11. Lena

    Det är bara underbart att lyssna på en god bok och samtidigt gå en promenad med barnvagnen och en sovande lilltjej. hade blivit så glad över att vinna detta!

  12. Lena A

    Det är bara underbart att lyssna på en god bok och samtidigt gå en promenad med barnvagnen och en sovande lilltjej? hade blivit så glad över att vinna detta!

  13. Jeanette

    Det skulle vara så kul att vinna så jag hade något spännande att lyssna på när jag är ute på promenader och hemma när jag städar diskar eller hänger tvätt.

  14. Anne

    Ett perfekt sätt att `läsa` när jag gör något annat som promenerar, jobbar i trädgården eller i köket. Det tråkiga känns roligare och tiden går fortare.

  15. Lovisa

    Det skulle vara så skönt och roligt att koppla av med ljudböcker på kvällen när mina fyra barn somnat! Jag har varit mycket ensam med barnen då min man bygger ett hus åt oss. Då har jag inte heller direkt råd med nöjen…..

  16. Emelie Wandel

    Jag ligger hemma med inflammation i örat och tycker oproportionerligt synd om mig själv. Det blir mycket vila och det hade varit härligt att ha en bra bok att lyssna på under tiden! Den här vinsten hade varit ett fint plåster på såret <3

  17. Camilla

    Jag älskar att läsa, men har fått en svårläkt blödning på ena ögat vilket gör att jag har svårt att läsa en bok. Det skulle vara underbart att få sluta ögonen och lyssna istället!

  18. Hannah N

    En småbarns mamma har inte mycket tid att sitta o läsa,
    men när hon städar och hämtar, så kan det passa.
    Mammorna behöver mer än mamma mu,
    så några riktiga kul bocker att lyssna till skulle va kul!

  19. Jenny Olsson

    Jag har så svårt att somna min 4 åring, har boken Kaninen som inte kunde somna men han HATAR den och håller sig verkligen vaken. Skulle verkligen vilja prova om det går med ljudboken! Sen lyssnar min sambo jämt på ljudböcker och vill gärna hitta ett bra komplement till de dyra böckerna på statoil

  20. Renata Müller

    Åh jag är mer än gärna med och tävlar om detta finfina pris!. Jag saknar tiden då jag kunde krypa upp i soffan och få njuta av en bra bok, men det hinner jag knappast idag! När dottern sover då brukar jag sätta igång med hushållet, laga mat, städa, plocka undan etc och då skulle en bra ljudbok göra det mycket roligare med dessa ”tråkiga” vardagssysslor. Hoppas hoppas 🙂

  21. Sandra Palmaer

    Med två livliga småbarn som förfyller mina dagar med lek och skoj vill jag om kvällarna mysa i soffa med en härlig bok och hämta andan så jag imorgon igen kan leka för fullt 🙂

  22. Olivia Törqvist

    Ligger på förlossningen med havandeskaps förgiftning. Så det närmsta halvåret skulle vara så bra att ha tillgång till massa ljudböcker och annat då jag kan tänka mig att det blir en del promenader och ev sömnlösa nätter när de väljer att plocka ut lilltjejen som är som växa på sig lite till.

    Tack för en bra blogg!
    Kram