Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: Houdini Kids

Hej!

Nu har vi verkligen hunnit testa oss igenom Houdini och allt som det innebär. Fleecen har gått varm. Då menar jag verkligen varm, för den har varit med överallt, och även hängt ett tag i förskolans torkskåp, av oklar anledning. Houdinitröjorna kostar runt 999kr, men finns nu till ett bra pris hos Barnskospecialisten, som jag även lånat dessa ifrån! img_9709.jpg

Fleecen är lång och smal i passform och något åt det mindre hållet. Den har även långa armar, så det kan vara bra att ta en storlek som passar, och inte gå upp i storlek om man inte är beredd på att vika upp armarna. Jag vet inte hur de är i de stora storlekarna, men Aline har 110 och den är fortfarande åt det mindre hållet.

 

houdini kids

houdini

Mudden vid armslutet har tumhål, som nyfiket har prövats. Resultatet är att man gillar det, Ian gör det lite lika mycket men Aline är väldigt förtjust.

Jag gillar verkligen att luvan är mindre än på många andra fleecetröjor, då luvan på så sätt verkligen fyller en funktion som en mössa. Tack vare den höga kragen kan man få lite balaklava-känsla då du får skydd både på hals, nacke och huvud. Väldigt bra!

houdini

 

Tvätt: Plaggen håller väldigt bra efter tvätt, ser ut som nya om jag ska vara ärlig. Jag har aldrig tidigare haft ett houdiniplagg, så jag vet inte något om att kvaliteten ska ha ändrats mm som ni kommenterat. Men! Jag vet idag, att de har fantastisk kvalitet.

Prismässigt så är dessa plagg dyra, väldigt dyra till och med. Jag har själv en houdinitröja, som jag bor i. Bokstavligen, och den är värd varje krona! Kan man se till att barnen ärver från varandra alternativt är bra på att sälja vidare plagget,  så tycker jag absolut att det är värt att köpa dessa.  Riktigt fina plagg!

img_9707.jpg

Läs gärna mer om materialet och varför det är så speciellt HÄR! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.