Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Mammalyx!

Nej nu var det längesen vi pratade lite om oss mammor! Jag känner ofta mitt i julens stressigaste tid att det är lätt att glömma bort sig själv lite. För det är okej, vi ska tänka på oss själva ibland. Just denna jul så har jag varit väldigt bra på att prioritera mig själv och mitt varande pga kontinuerlig träning, som ger mig en del egentid. Men! När min syster ringde idag och frågade vad jag önskar i julklapp så kom jag på att jag inte har en aning. Så jag satt mig ner och började fundera.

Här är min wishlist! Speciellt den svarta klänningen som jag vill ha till nyår! Sen en ny BH från Triumph som sitter helt galet bra och gör min mammatuttar till något att hurra för! Och sen gärna en ny nattskjorta i flanell, så mysigt!

 

 Länkarna är addlinks
Koden 345452 ger er 25%rabatt på besällningen!

Nu ska jag ta en lång dusch och lägga mig ner och vila. Hoppas alla har haft en fin dag! KRAMAR och tack för att ni läser!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    På min önskelista finns det ett sött sovplagg set med linne och shorts. Sen ett par söta tofflor från BikBok. Visat gubben, men få se om det hamnar under granen 🙂 Trevliga underkläder är heller inte så dumt.