Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Roy Fares Lussebullar

Vi ska ju ha en stolor glögg här på lördag, har jag sagt det? Jag tror det? Hur som helst så är det så att jag gärna vill göra lite själv, inte köpa in allt. Så jag har gjort det lätt för mig själv. Nämligen genom att baka längder istället för bullar. Det går otroligt mycket snabbare, och ser dessutom vänligt fint ut. Tycker jag!

Rasmus hittade något recept som Roy Fares hade gjort. Så det använder vi. Det är superduperbra och ger otroligt fluffig deg!

 

img_9444.jpg

Vår fina julljusstake kommer från Star Trading (adlink) och är verkligen snygg! Äntligen, jag har letat länge!img_9437.jpg img_9436.jpg

Aline älskar att baka och tar det på största allvar att få vara med och hjälpa till, det stämmer inte riktigt in på hennes lillebror tyvärr. Han är mest stökig och i en period där han ska kasta allt (?!). Tyvärr. Så han fick titta på när degen ”sov”.

img_9450.jpg img_9446.jpg

Härligt med nya julkökdukar, det är något jag unnar mig själv varje år. Denna är så fin med en dov grön färg på ett granliknande mönster. De kommer från Littlephant. (adlink)

 

img_9441.jpg

Nej nu ska jag baka klart medans barnen sover! Imorgon kommer det mer julklappstips och en recension på Superfit!

 

Hjärta om ni gillar inlägget! Tack <3

KRAMAR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.