Slitstarka leggings! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Slitstarka leggings!

 

Som många av er vet så älskar jag innovation och kreativa idéer och produkter! Det fina är att barnklädesbranschen verkligen levererar när det kommer till detta!
En fin produkt som jag har fått prova är ossoamis lagun leggings. Som håller för ALLT. Det är nämligen leggings som är förstärkta på knäna med corduradenim – som är samma material som man gör tex motorcykelkläder av.  Många ytterplagg som jag har skrivit om har detta på benen och rumpan som förstärkning. Tex Isbjörn.
ossoami
Ossoami är så säkra på sin sak att dom har en ettårs garanti mot trasig knän! Det häftig med dom tycker jag är att om man väljer att köpa dessa, så väljer man byxor som verkligen tål att lekas i. Dom är inte stela eller klumpiga som man kan tänka sig att dom skulle vara. Utan faktiskt rätt mjuka.
img_8721.jpg
Aline har ju så svårt för jeans, men leggings går bra! Och nu, med väldigt aktiv lek så går dom ofta sönder. Nu använder hon dessa och hittills kan jag inte se att de ens nötts..  Dom känns normala i storlek, och är smala i passformen!
Imponerande! Återkommer när vi haft dem längre!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.