Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Butiksinvigning av KAVAT!

Imorse var jag på ett finfint event med KAVAT. De har äntligen öppnat en butik i stockholm! Äntligen! Den hittar ni på Grev Turegatan 1, och öppnar imorgon. Den är superfin, stor och rymmer alla deras skor. Jag, som är väldigt insatt i deras skor, är så lycklig! Äntligen kan ni gå och klämma och känna på alla modeller! Kul va?

kavat store stockholm butik kavat store stockholm butik
kavat store stockholm butik kavat store stockholm butik

Kavats VD höll ett litet tal om hur dom jobbar med miljömedvetenhet. Att lädret som används i deras ekologiska skor går att spåra tillbaka till vilken ko, hur den har haft det och att det ekologiska lädret även är närproducerat. Han nämner även hur viktigt det är att skapa bra skor till barn, just pga hur känsliga fötterna är, och hur mycket dem ska klara av.

¨

Jag har ju visat er vårkollektionen en gång tidigare, men fick se lite fler idag, som jag inte kunde låta bli att fota och visa upp här.

img_8492.jpg img_8475.jpg img_8468.jpg kavat store stockholm butik kavat store stockholm butik

Dessutom har Kavat många fina vuxenskor i butiken. Tex Bodås och Töre, som är mina favoriter. De håller mina fötter varma i parken, och är en dröm att gå långt i. Jag lyckas även ha dem på jobbet, vilket är toppen.

Tack för idag!

kavat store stockholm butik

kavat store stockholm butik kavat store stockholm butik

Ni kan ju hjärta om ni gillar sånna här inlägg =) Nyheter nyheter nyheter! KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.