Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Frågestunden: del 1!

  1. Amy: Hur namnar du vantar och strumpor som inte har några etiketter att sätta klisterlapparna på? Sonen på 3 år älskar att dra av sig dessa plagg så fort han kommer inomhus ( ibland ute också). Det blir dyrt när ullstrumporna ”försvinner” från förskolan varje dag…
  2. Hej Amy! Jag brukar som du skriver, sätta en namnlapp (som är som en klisterlapp) på tvättråden. Om inte det går, med tex fingervantar och strumpor, så brukar jag sätta dem på utsidan, högst upp på skaftet. Dom kan ramla av då och då, men jag tar den risken, för oftast håller dem, och på utsidan så syns dom! Så försvinnande strumpor, som för övrigt är dyra, är ett minne blott!
  3.  

    Karin: hej! kul, du är så privat på bloggen vore roligt att se lite mer av dig tycker jag. jag undrar också hur du kom på att blogga, när började du och hur många unika läsare har du växt till nu per vecka? Var det Loppi som ville ha med dig i deras gäng? Kul! ?

    Hej Karin! Tack för din fråga!! Det är väldigt roligt att fått flytta till Loppi familjen! Det var väl både jag och Loppi som ville vara tillsammans! Så jag är väldigt tacksam att flytten har blivit så bra, att jag fått så många nya läsare och att mina gamla är med mig även här! Jag har ca 12 000 unika i veckan nu! Väldigt många! Otroligt kul! Nu ska bloggen växa, knaka och gro! Hoppas jag!

  4.  
    Jag undrar också om det är du som kontaktar företag för att låta låna/ få produkter eller mestadels de som kontaktar dig? Finns det företag som varit svåra att få låneexemplar av eller är de flesta positivt inställda till såna hör typer av saker som en testblogg? ? eller köper du de flesta av produkterna själv?? När det kommer till företagen, så var det i början mest jag som kontaktade dom, men det var ju ca 3 år sen. Då köpte jag även många kläder själv, och recenserade allt jag hade hemma, för att bygga lite content.  Idag är jag förhoppningsvis ett rätt känt namn för många barnklädersmärken. Så idag är det inte speciellt svårt att få låna hem kläder som jag kan testa. Det är ju lite klurigt, jag vill gärna testa på riktigt, slita och tvätta dem, så det är inte riktigt presslån. Jag är väldigt nischad, och ingen gör det jag gör idag, så företagen är positiva, och tar även åt sig av min feedback! Det gillar jag! 
    Kan du inte köra lite fler utlottningar, typ en julkalender med en sak per dag? Vore superkul! 
    Ha en fin tisdag!
  5. Ja, det är väl en toppen ide! Kommer nog inte hinna en julklander, kanske en adventskalender? KRAM
  6. Ylva: Du har så fin klädstil! Kan du inte ibland ge mer tips på bra kläder för vuxna? Vet att det inte är inriktningen på bloggen men som en bonus ibland!
  7. E: Hur kommer det sig att du började recensera barnkläder? Och hur funkar det med alla kläder du recenserar? Får du allt hemskickat och du väljer vad du ska skriva om och får du pengar av företag för att skriva bra om produkten? Tack för en bra blogg, önskar dock fler vardagliga inlägg ? kram
    Hej E! Det hela började med att jag köpte så otroligt mycket fel till min dotter. Jag beställde mycket på nätet och insåg snabbt att en storlek 80 inte var en storlek 80 överallt, utan kunde vara allt ifrån 68 till 92?! Det kändes inte bra, och jag kände mig lite ledsen att jag inte kunde hitta informationen som jag ville ha. Då sa Isabella åt mig att starta en blogg, och på den vägen var det!
    När jag får hem kläder att recensera så går det till som följande. Jag får hem recensionsplagg – det kan vara både något jag valt, alt något presslån, eller något som de har i showroom. Sen så testar jag dem på barnen, ute och inne, tvättar, duschar av mm. Ser till att jag känner mig bekväm med att uttala mig om plagget och funktionen. När jag är klar så skickar jag tillbaka plagget, eller skänker, ibland även efter en hel säsong.  Jag får hem rätt mycket olika plagg, men väljer ut vad jag vill recensera efter önskemål, vad jag personligen tycker är intressant och det jag upplever att folk vill läsa om.
    Tidigt bestämde jag mig för att inte ta pengar av företaget, Jag vill kunna skriva vad jag vill utan att det finns förväntningar, som jag nog skulle känna om jag tog betalt. Det är viktigt för mig att jag är oberoende, Så nej, inga pengar förekommer.
     Tack för din fråga, jag ska ta till mig om fler vardagsinlägg!
    Helen: Sätta på fötterna i vinter på en 8 månaders som inte går ännu?
    Hej Helen! Jag tycker du borde ha rejäla tossor! Finns från tex Shepherd! Annars lära gå skor, som är något fodrade. Men främst tror jag på tossor! Kram!
  8. img_7549.jpg
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susie

    Hej!
    Jag undrar hur du tänker kring det här med att ”finna the one” och bilda familj och så. Jag är så jäkla rädd för att jag inte komma hitta mannen i mitt liv och få allt det jag drömmer om. Du och jag är ungefär lika gamla men jag känner mig mil ifrån dig och jag är fast på universitetet och tråkiga dejter. Hur tänker du kring sånthär, kände du nåt liknande? Kram och tack för en fin blogg!