Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Frågestund!

Första gången i denna bloggs historia, är det äntligen dags för en Frågestund!!

Skriv vad ni vill, fråga vad ni vill, om vad som helst! Jag är såå tacksam och glad för alla kommentarer, och mail som trillar in. Jag vill passa på att säga att jag verkligen försöker hinna svara på dem alla ordentligt, och att jag alltid har som ambition att hinna allt. Ibland blir tiden knapp då jag även är tvåbarnsmamma med ett tappert försök att jobba och träna lite, så ha tålamod så lovar jag att svara!

img_8436.jpg

TACK! Ställ en fråga nu!
KRAM!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katarina

    Tack för en jättebra blogg! Du har kanske redan skrivit om det men vilka underställ tycker du är bra? Och hur många behöver man till en 1,5-åring som går på förskola?
    Mvh Katarina

  2. Johanna

    Å, då vill jag fråga om hur du tänker kring att barnen delar rum, blev så glad när jag såg det härom dagen! Känns som om mina är de enda som delar… Vill gärna veta hur du tänker kring förvaring, egen yta för varje barn samt hur det funkar med Alines och Ians åldersskillnad! Leker de med samma saker, eller har de egna/uppdelat med egen förvaring? Hur funkar det med sömnen? Kommer de överens eller ”stör” de varandra? Tack för en bra blogg! Kram!

  3. Amy

    Hur namnar du vantar och strumpor som inte har några etiketter att sätta klisterlapparna på? Sonen på 3 år älskar att dra av sig dessa plagg så fort han kommer inomhus ( ibland ute också). Det blir dyrt när ullstrumporna ”försvinner” från förskolan varje dag…

    1. Lina

      Kunde inte låta bli när jag såg din fråga, hihi, men jag har köpt ullstrumpor på polarn o pyret, där finns det ju en liten ledig vit ”plats” att skriva namn på, så jag skrev där med en sån märkpenna 🙂

  4. Karin

    hej! kul, du är så privat på bloggen vore roligt att se lite mer av dig tycker jag. jag undrar också hur du kom på att blogga, när började du och hur många unika läsare har du växt till nu per vecka? Var det Loppi som ville ha med dig i deras gäng? Kul! 🙂
    Jag undrar också om det är du som kontaktar företag för attlåta låna/ få produkter eller mestadels de som kontaktar dig? Finns det företag som varit svåra att få låneexemplar av eller är de flesta positivt inställda till såna hör typer av saker som en testblogg? 🙂 eller köper du de flesta av produkterna själv??
    Kan du inte köra lite fler utlottningar, typ en julkalender med en sak per dag? Vore superkul!
    Ha en fin tisdag!

  5. Ylva

    Du har så fin klädstil! Kan du inte ibland ge mer tips på bra kläder för vuxna? Vet att det inte är inriktningen på bloggen men som en bonus ibland!

  6. Jenny

    Tack för en bra blogg!
    Jag skulle önska lite tips på vilka vinteroveraller som är bra för barn med lång överkropp. Dottern har dragit iväg i en växtspurt och blivit väldigt lång i överkroppen så alla overaller sitter för tajt i grenen nu trots att de är lagom i övrigt.

  7. E

    Hur kommer der sig att du började recensera barnkläder? Och hur funkar det med alla kläder du recenserar? Får du allt hemskickat och du väljer vad du ska skriva om och får du pengar av företag för att skriva bra om produkten? Tack för en bra blogg, önskar dock fler vardagliga inlägg 🙂 kram