Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Hur gick vi tillväga? – Bröllopsguide

Många av er vill så gärna veta mer om vårt bröllop, vilket såklart är otroligt smickrande! Därför tänkte jag berätta lite mer praktiskt om hur vi gjorde, hur vi gick tillväga och vem som hjälpte oss otroligt mycket påväg dit.

Vi började med att Rasmus friade till mig, hemma hos oss, när jag var gravid med Ian. Väldigt fint, otroligt rörande och helt perfekt. Exakt vad jag önskade. Sen föddes Ian ca 6 månader senare, och det var inte förens sommaren 2015 vi egentligen satte igång.

03092016-DSC_2503

 

Då var allt så virrigt och jag visste varken ut eller in så vi fick rekommendationen av Bella att träffa Johanna Kajson! Hon driver ett företag som heter Great Weddings, och hon är bröllopskoordinator. Det var helt otroligt, hon hade ett samtal med oss, och lyssnade in, sen återkom hon med en plan, listor och förslag på var vi skulle vara och vad vi skulle ha för typ av bröllop. Det var helt otroligt, för hon satte ihop mina behov och Rasmus önskemål, till ett. Tack snälla! Det är verkligen ett tips, en bröllopsuppstart, prisvärt och en hjälp för resten av planeringen. Hon gav oss alla redskap vi behövde för att kunna skapa vårar drömbröllop, och såg till att vi inte missade något på vägen dit.

Min klänning var ett meck, för jag visste vad jag ville ha, när jag såg det. Typiskt va? Jag ville ha öppen rygg, långa armar och hyfsat slank klänning. Det visade sig tillslut att det sa klick med en nästan perfekt klänning, som vi sen öppnade ryggen på. Så allt går har jag fått lära mig!

03092016-DSC_0643

03092016-DSC_1163

Det är ju väldigt tufft att planera bröllop, samtidigt som livet med två barn, jobb och blogg fortlöper. Men jag är såå stolt att vi höll Johannas plan, ibland lite tidiga, och att vi lärde oss löpande vad vi gillade, och hur vi ville ha vårt bröllop.

03092016-DSC_2330

På dagen så var hon där och såg till att allt blev helt perfekt! 

När det började dra ihop sig så hjälpte Johanna oss inför och på självaste bröllopsdagen. Det var otroligt härligt att bara kunna gå igenom hela schemat med ett proffs, och sen tillslut lämna över alla kontakter med leverantörerna, så vi kunde pusta ut och fokusera på annat inför bröllopet, som tex mina galna nerver. Jag menar verkligen att fler borde ta hjälp om man har dom förutsättningarna!

03092016-DSC_2296

När dagen väl var kommen så var liksom allt klart. Det var en otroligt lättnad att känna att allt är fixat, och det som ska fixas har Johanna koll på. Jag kunde slappna av, och bara vara där. Så värdefullt.

Vad är viktigast då? Detta har Johanna lärt mig:

  • körschema
  • planering
  • tillit till att det löser sig!

Resultatet? Den bästa dagen i mitt liv!

Sheila och rasmus bröllop

 

Alla bilder är från Malin Mörner! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.