Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Besök hos Barnskospecialisten

Som flera av er vet så är jag en sko-nörd! Utan tvekan. Det är otroligt viktig och kul att kunna mycket om barnskor, och det är något jag hela tiden försöker utveckla och lära mig mer kring. Det är så svårt att hitta bra skor, tyckte jag tidigare iaf. Så jag vill gärna dela kunskapen vidare till andra.


Hur som helst, så har jag bra kontakt med Barnskospecialisten, som även har en butik som heter Barnskoexperten i Uppsala. Via dem får jag recensera lite olika märken jag har varit nyfiken på. Tex så kommer det recensioner på Houdini, Isbjörn of Sweden och Jack Wolfskin.

 

Så idag var jag där och hämtat lite låneex, och passade på att köpa en mössa till mig själv! Så himla fin! Aline har en likadan, fast grå. Det är en himla fin butik, med allt för barnen i vinter. Från ullstrumpor till vinteroverall med mössa och vantar, för att då inte glömma skor, såklart!

 

Nu ska jag lägga mig efter en lång dag, med snökaos och världskaos. KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Nu handlar min fråga inte om skor utan om underställ.. har en son som är 14 månader och jag har köpt underställ i ull åt honom på rekommendation av flera kompisar och även min svägerska som bor i Norge ( där är det ju bara ull som gäller). Min fråga är hur funkar det på förskolan, ska jag klä honom i underställ och ” vanliga bomulls kläder” på morgonen? För jag antar att inte förskole- personalen tar av kläderna, krånglar på underställ och alla andra kläder? Eller ska de bara ha underställ på sig ( fast det tål väl knappast ullen, sliter på knäna osv). Har du några råd till en oerfaren ?

    1. Amanda

      Hej! Jag undrar exakt samma sak 🙂 Ska min son (han är 2 år) gå med underställ under vanliga kläderna på förskolan hela dagen? (då det blir för krångligt för pedagogerna att ta av och på alla kläder.) Blir han varm med detta inne? Eller funkar det bra att ha ullunderatället över de vanliga kläderna när han går ut? Hur gör du med dina barn?
      Hoppas du fattar hur jag menar 🙂 ha en fin dag!

      1. barnplaggsguiden

        Hej! åh denna fråga! Den får jag ofta, och det förstår jag! Det är så klurigt det där! man kan inte ha ull utanpå vanliga kläder, utan ullen ska vara närmast kroppen så den för bort fukt och om det blir blött så håller det barnet varmt iaf! Jag tycker en bra ide är att ha ullinne/ulltröja närmast kroppen, sen vanliga kläder. Jag brukar ibland även ha ullleggings som vanliga leggings och sen vanlig topp. Du behöver inte ull än, möjligen strumpor. Om du har det ca 0 gradigt, till minus typ 2-3. Men sen är det bra med ull. Eller, det förstås, det beror på vad mer du har på din son. Har du en overall så räcker ofta vanliga kläder.

        Jag brukar som sagt byta ut ett plagg till ull. och låta dem ha det hela dagen. Ibland när det är riktigt kallt har de hela underställ, men det är sällan då jag bor i stockholm.

        Är det ett bra svar? KRAM

      1. Amanda

        Tack snälla för ditt svar! bra svar hur jag ska tänka med ullunderställ nu till vintern 🙂 men än är det inte riktigt så kallt här hos mig så jag avvaktar något. Kram