Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

GAP hos Babyshop!

Jag vet inte om alla är med på noterna här! Men Babyshop, har fått lov att sälja GAP, eller lov och lov. Babyshop säljer nu GAP! Det är så stort, och ballt, tycker iaf jag! Sverige blev helt plötsligt lite mer internationellt, och nu kan vi köpa ikoniska amerikanska barnkläder till våra barn!  När jag tänker på GAP tänker jag på detta plagg.

rm13_xlarge (2)

gap-start-page

 

Jag älskar den här jackan, som är mestadels i dun! Så otroligt fin! Till bra priser med! rm13_xlarge

 

Sen har vi ju dom klassiska hoodtröjorna! Den rosa med volang är gullig, likaså den blå! Just dessa är i fleece! rm13_xlarge (3)
rm13_xlarge (1)

Kolla på fler plagg hos babyshop!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Hej! Tack för guiden till underställ som kom efter min förra fråga! Idag har jag en fråga till. Det är just nu runt nollan och snöblandat regn hos oss. Imorse fick sonen skalkläder med varma lager under, men jag frågade en av pedagogerna om vi ska ta vinteroverallen imorgon så att de bara behöver ta på ett lager när de ska gå ut med alla barnen. Hon menade då att man borde ha täckjacka och täckbyxor nu och vinteroverall först vid -10 grader. Men är det verkligen någon skillnad temperaturmässigt på overall vs. täckjacka och täckbyxor? Som komplement har vi bara köpt en enklare vinterjacka (inte funktionsjacka) som det är tänkt att han ska ha t ex. när vi åker och handlar. Vi köpte en overall med hög vattenpelare just för att den ska passa i slaskväder också. Så hur skulle du göra? Ut och köpa ett tvådelat set eller bara ta overallen imorgon? 🙂

    1. barnplaggsguiden

      Hej! Jag tycker att hon är ute och cyklar. Det är inte alls så, overall är ett alternativ till täckjackoa och byxor. Jag tycker att du som kör skalkläder och varmt under är helt rätt ute. Jag hade det först, sen när det är riktigt kallt, eller om man har kalla barn som jag, så har man overall eller tvådelat set. Overallen har vi nu, i vått och torrt, altså även i regn och slask.
      Strunta i henne!

  2. Gabriella

    Värt att nämna är gap.eu som skeppar till Sverige och så gott som alltid har 25-30% rabatt och fri frakt om man registrerar sig. Billigare än HM! Där finns dessutom fullt sortiment.