Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Julkläder?

Är det för tidigt att leta julkläder? Nja, både ja och nej. Det kan vara så att allt inte har släppts då det ofta brukar vara sista veckan i oktober eller första i november. Vad är det jag pratar om – julkläder? Jag tänker främst på innekläder, till middagarna med släkten, fikadejterna med vänner, presentutdelningen eller för alla oss som även firar jul i flera dagar. Det är alltid lite kul att ha rött, grått och vitt. Och jag har en liten tjej som iaf älskar klänningar! Ian är inte lika förtjust i att bli uppklädd, så han slipper oftast.

Om ni vill se till att hinna köpa jul/nyårskläder i god tid, så är det dags att börja nu, Fina plagg till bra pris försvinner snabbt. Lindex, Zara, HM och Kappahl brukar ha massa fint, som fort tar slut.

Här är lite fina som jag hittat. Ett märke som jag nyligen provat är Vertbaudet. Det är bra märke, för dom gör superfina plagg till bra priser! Till Aline i jul köpte jag just denna. En klänning med tillhörande tröja. Klänningen är alltså trikå och tyll, och sen får man med en matchande tröja! Så fint!

 

Ellos har just nu kampanjpriser på många av sina barnkläder! Kolla här! (i samarbete med ellos)

 

Rosa Ellos Kids, set med byxa, Vit spetsklänning och min favorit!

Babyshop har massvis med fint med, både lite billigare och lite dyrare. Jag älskar den här skönheten från en av mina favomärken, Petit Bateau!  Tänk med en röd rosett till!

petitba

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Fint! Vi fick alltid öppna två paket på julaftonsmorgonen när vi var små. Ett paket var med finkläder som vi fick ta på oss och ett paket var med nån grej/pyssel att sysselsätta sig med under dagen. Minns att jag tyckte det var superkul att få sätta på sig de nya fina kläderna!