Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Vem är jag?

Vem är du? Vad jobbar du med? Vad gör du på fritiden och hur ser din familj ut? Det är många sånna frågor på senaste tiden och det gör mig så glad! Ni är så många som läser och ställer frågor på bloggen varje dag! Tusen tack! Det är otroligt kul!

Jag tänkte att jag svara på några frågor jag satt ihop, men tvivla inte på att fråga i kommentarsfältet om det är något du undrar över som jag missat! Alla bilder kommer från min bröllopsdag!

03092016-DSC_0475Foto: Malin Mörner 

1. Vad heter du? Sheila Arnell (fd Nielsen sen 3/9)

2. Hur gammal är du? 27 år!

3. Vart bor du? Kungsholmen, i Stockholm

4. Hur ser din familj ut? Jag har två barn, Aline snart 4, Ian 2 och min man Rasmus. Jag har även en syster som är väldigt nära mig och mina föräldrar som bor i Enskede. Rasmus har även han en syster som dessutom har två barn, Så våra barn har två kusiner som är väldigt nära våra barn i ålder! Superkul!

5. Vad jobbar du med? Jag jobbar med försäljning, som jag älskar! Men bara deltid. Det är för jag verkligen vill hinna hämta barnen, blogga och ”få ihop allt”

6.. Drömmar i livet? Att vara lycklig livet ut, köpa ett hus och jobba med något som jag älskar.  Jag har redan en otrolig familj, men skulle gärna skaffa ett barn till. Jag är redan väldigt lyckligt lottad, men det vore roligt att göra något mer med bloggen! 03092016-DSC_0454

7.. Nämn tre favoriter i garderoben – Mina mjuka, tajta jeans, jag brukar ha Lee Jeans, de är grymma. Mina kavatkängor, som jag älskar, nu förstår jag mina kids! Stora mysiga tröjor. Hösten är verkligen min årstid, och jag älskar verkligen att gå klädd i tröjor, kappor och kängor.

8. Nämn tre favoriter i barnens garderob – Ians bombarjacka från Ellos! Alines Hummel sneakers, och vinterjackor från Mini A Ture, mer kommer! Det är så svårt att välja, jag älskar även bra basplagg och bra skor, som tex Ians Fiskeby!

9. Beroende av något? Nja, kaffe och att jämt kolla på barnkläder!

10.. Tränar du? Jag försöker träna yoga mellan 2-3 gånger i veckan, men det beror helt på hur livet flyter på just då. Jag älskar att yoga, så jag önskar att jag kunde göra det oftare!.

03092016-DSC_0643

11. Hur mådde du under dina graviditeter? Illa, riktigt riktigt illa. Det är verkligen inte min grej. Eller ja, jag gillar det och känner mig lycklig över att jag väntade barn, men fy fan. Jag kräktes non stop i 26 veckor med Aline och under 21 veckor med Ian .Jag var inne på sjukhus och fick dropp flera gånger, det var inte kul! Men, nu vet jag att jag har ”hyperemesis” som är kraftigt gravidillamående.

12. Hur länge hade ni planerat ert bröllop? I något mer än 1 år innan. Vi ville verkligen ha en lokal som var mitt i stockholm, där vi kunde ta med egen alkohol, så då är det ju rätt begränsat från början!

13. . När går du och lägger dig? Det är väldigt olika, men oftast runt 22-23. Det är okej nu iom att våra barn för det mesta sover toppenbra! (så kanske jag inte ska skriva!)

14 . Vad ser du fram mest emot just nu? Lite ledighet vid jul, men innan dess har vi en otroligt härlig höst med massa roligt planerat! I helgen är det Odd och Bellas halloweenfest! Jag älskar att vi gör så mycket både med och utan barnen, det är en perfekt balans!
03092016-DSC_0727 03092016-DSC_0758

Jag och min syster i bilen påväg till kyrkan. Alla bilder är Malin som har tagit! 03092016-DSC_0791

Här är han, min fantastiska man Rasmus! Jag tänkte även skriva mer om bröllopet! Vill ni det så klicka på hjärtat så jag vet!

03092016-DSC_0867 03092016-DSC_0874

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    När började dina barn förskolan?min son började strax innan 2 års åldern
    Och är sjuk hela tiden går inte jobba det har varit fruktansvärt

    1. barnplaggsguiden

      Hej Lina!

      Våra barn började på förskolan när de var ca 14 månader. Det har vi tyckt var bra, och i början gick de kortare dagar, som vi sen trappat upp till att jag hämtar ca 1530 =)
      Aline var mycket sjuk, speciellt i början och då var jag gravid, alt hemma med Ian. Förstår att det är jobbigt och mastigt med barn som är sjuka jämt. Inte mycket man kan göra, än att hitta en ro i det <3
      KRAM

  2. Camille

    Vad kul att läsa. du har skrivit så lite om dig själv innan 🙂
    Jag undrar ännu, hur en vanlig vardag ser ut för er? Du lägger ju upp blogginlägg även under dagen så jag undrar hur mycket och när du jobbar på ditt ”vanliga” 🙂 Typ när ni stiger upp, vem lämnar barnen och när.. har du flextid på jobbet? Tycker det är så intressant att se hur folk få dagen att flyta på smidigt.. jag ska snart börja jobba så behöver lite tips 😉 När hämtar ni barnen och hur mycket/länge jobbar din man?
    Jag undrar även hur ni bor 🙂 Hyres/eget, hur stort? Har barnen egna rum eller delar dom?

      1. barnplaggsguiden

        Hej Camille! Va fint, jag ska svara på några av dina frågon! Tack! Och Kinda, sånt har vi inte på min blogg. Tack

      2. Camille

        ? 🙂 Hon frågade om fler frågor, och jag passade då på att ställa sånt i anknytning till det hon redan svarat men som lämnat osagt eller som jag tyckte hörde ihop.. inte vet jag varför det skulle vara att stalka nån? Vanliga frågor om familjeliv, eftersom det är en familje/barnblogg… 🙂

        1. Camille

          och Sheila.. du behöver ju förstås inte svara på sånt som du inte vill 🙂 Tycker bara det vore intressant att se på ett ungefär hur en dag kan se ut. Jag bor inte i stockholm utan kör mest bil, har inte satt ungen på förskola än och tycker det är intressant att se hur livet kan vara för någon annan 🙂 Kram till dig. Gillar din blogg! 🙂
          Undrar också om du har några andra bloggtips på temat barn/familje/barnkläder. Något du läser som du kan tipsa om? Vore jättekul om du ville dela med dig av det 🙂

        2. Camille

          och Sheila.. du behöver ju förstås inte svara på sånt som du inte vill 🙂 Tycker bara det vore intressant att se på ett ungefär hur en dag kan se ut. Jag bor inte i stockholm utan kör mest bil, har inte satt ungen på förskola än och tycker det är intressant att se hur livet kan vara för någon annan 🙂 Kram till dig. Gillar din blogg! 🙂
          Undrar också om du har några andra bloggtips på temat barn/familje/barnkläder. Något du läser som du kan tipsa om? Vore jättekul om du ville dela med dig av det 🙂

          1. barnplaggsguiden

            Hej Camille!
            Jag vill gärna svara! Gör ett inlägg av det! Så kul!
            Jag ska kolla bloggar, jag gillar alla mina bloggkollegor här på Loppi! Dom är grymma!

            Kramar och tusen tack igen!