Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Bamse och världens starkaste man!

God eftermiddag! Dagen har gått så snabbt, men vi har gjort massa kul, så det är inte så konstigt att den bara swishar förbi.

På morgonen bara tog vi det lugnt och åt frukost länge.


Fina Aline i nattlinne från Soft Gallery! 
Därefter promenerade vi med barnen till Stockholm Waterfront för att se Bamse!

Bamse och världens starkaste man spelas ENDAST helgen 15-16 oktober (finns biljetter kvar på ticketmaster till några av föreställningarna om någon undrar) sen kommer de åka ut på en landsomfattande turné under 2017.

Det var en helt fantastisk show med sång,dans och bamseteater! Till och med lilla Ian njöt och tittade fokuserat hela showen!

 

Aline har en lång bomberjacka från Lindex, skor från Kavat, Och Ian har även han skor från Kavat och sin favoritbomber från Ellos!


Nu blir det fika!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Beatrice

    Hej!

    Kan inte du göra ett inlägg om vad man behöver till en nyfödd? Vi väntar vårt första barn om en månad och jag tycker det är så svårt att veta vad man behöver.. Hur bör man klä bebisen på vintern när den ligger i vagnen? Ska man köpa en tjock overall eller räcker det det med en stickad overall? eftersom den ändå ligger under tjock filt/täcke. Vi har dessutom en mjuklift så den får ju ett extra lager av värme.

    Hälsningar
    Beatrice

    1. barnplaggsguiden

      Hej Beatrice!

      Jag har gjort det tidigare, men absolut! Gör det gärna igen! Jag tycker det beror på hur kallt ni får? Är det otroligt kallt så köp en vinteroverall, i tex dun samt åkpåse! Blir det mindre kallt så tycker jag en stickad overall (ull) är toppen! Det i kombo med åkpåse, mössa och vantar brukar vara riktigt bra!