Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Kämpigt utan välling

Förlåt för dålig uppdate! Jag har haft helt otroligt mycket idag. Jag vet inte riktigt vad som händer, men jag har gjort massa knäppa saker. Jag glömde tex men handväska på Mall of Scandinavia, på en toalett? Men kom på att ringa Ryska Posten som jag använder en del, som levererade min väska på ca 40 min! Heja dom!


Sen har vi ju ett annat projekt, nämligen projekt sluta med välling för Aline. Hon har ”trappat ner” genom att vi har supersmå flaskor, och jag tror att det är hela grejen med mysig dricka på kvällen (Ian får en stor). Så det jag gjorde var att börja prata om att hon ska sluta innan hon blir 4, och då lovade jag henne en docka som hon verkligen velat ha.


Igår sa jag att hon skulle testa att vara utan sin välling, och att om hon klarade det skulle hon få sin docka idag. Sagt och gjort, (utan smidigheten som ”sagt och gjort” utlovar.) så fick hon sin docka idag. Men hurrni, vilket helvete det har varit – är. Hon bara skriker och sparkas och blir tokig. Nu får vi bara hålla ut, men fasiken va tufft det är!

Fy! Tur att hon är så otroligt smart, rolig och mysig hela tiden annars!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.