Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Newbie Nyheter!

Lystring Newbiefans! Den 18de Oktober kommer newbie lansera en ”limited edition for toddler”. Det är första gången detta lanseras och kläderna kommer finnas tillgänglig i storlek 80-120. Kläderna kommer vara jul och nyårsinspirerade med hängselbyxor och fina blusar!

 

Dessa fina kläder finns ute nu, och fler av dem kommer snart! Jag älskar newbie, och inser nu att jag ändå kanske har för lite plagg från dem!

 

KAW_351577_F_2 KAW_382234_F_2 291724_F KAW_299255_F_2 KAW_439026_F_2 287052_F KAW_355552_F_2 KAW_381939_F_2 KAW_299958_F_2

 

Vad säger ni? Gillar ni newbie? Det jag tycker är så häftigt är att de har fattat det där med snygga, avskalade kläder med bra kvalitet och material till bra priser! Heja er Kappahl!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Hej,
    Tack för en underbar blogg, Uppskattar den jätte mycket. Har en dilemma och skulle behöva hjälp. Har letat och letat på din blogg men vet inte om du har skrivit om det. Välja storlek på höst/vinter overaller.
    Min son är 17 månader och har str 86 nu. För vissa märken funkar 86, för andra funkar 92. Har tyvärr ingen aning vad som skulle funka med overall. Hur många str upp ska man gå.
    I butikerna säger de köp den str han har nu. Mammorna säger alltid en str större så att den räcker för nästa säsong också. Med andra ord den ekonomiska biten.
    Hur gör du? Även om du är sponsrad av olika märken och testar deras overaller i det säsongen. Hur skulle du göra om du va tvungen att betala fulla priser och liknande?

    1. barnplaggsguiden

      Hej! Nej jag vet exakt vad du menar! Det är därför jag började blogga! Alla är så olika i storleken. Jag säger nog mer som de som jobbar i butiken. Ta den stl han har. Din son måste kunna röra sig ordentligt och är overallen för stor så kommer det vara svårt. Jag skulle säga att du ska kunna ta ett grepp med näven i grenen på overallen. Testa det när han har den på sig! En bra overall som jag gillar som är perfekt för mindre barn är lekmers kuling! Kolla på dem! Ta då den stl som är närmast. 🙂 klicka hem och prova iaf!

  2. Emilie

    Tycker att kläderna är söta o gulliga! Men är besviken på passform o kvalité! Hål på märkliga ställen, tryckknappar som tyget släpper runt om o sladdriga, väldigt synd..

    1. barnplaggsguiden

      Är det sant?! Reklamera!! Så ska det inte vara! Jag har några koftor till A från dem.. och de är super! Hade även mer när barnen va spädisar. Men då slits dem ju mindre 🙂

      1. Camille

        Håller med Emelie, totalt överskattade. Aldrig varit med om sämre kvalitet. De plagg vi köpte för några år sedan var däremot bra kvalitet, men det känns som att de snålar in och bara rider på populariteten nu och tjänar pengar på konsumenterna istället för att satsa på kvalitet. Vackra att se på, INNAN de används. Så synd 🙁