Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Mössan!

Idag var det ju kallt på riktigt! Hösten är här, det kan vara den 4-5 ggn jag skriver det, men det känns verkligen kallare och mer ruggigt idag. Aline hade mössa i helgen, men idag hade båda barnen mössor, och när jag lämnade imorse så såg jag att det inte bara var jag som tänkte den tanken.


Ian har en mössa från Ebbe.

Här är andra superfina mössor!

 

NYC från Ellos, Senapsgul från I Dig Denim, Svart och lurvig från Elodie, rosa från Elodie och Stickad rosa från Ellos. Alla länkar är addlink. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mona

    Hej sheila

    Jag undrar vad du tycker om denna sko Viking Vinterstövel Frost Fighter Svart , vadår skillnaden mellan att köpa en sån eller denna Viking Vintersko Toasty GTX Black/Grey beslutångest plus första barnet och vet inte vad som är bäst för förskolan? han är 2 år.

    Tack snälla/Mona

    1. barnplaggsguiden

      Hej Mona!

      Jag har kollat upp vilka du menar nu och även varit förbi en barnskobutik på vägen hem. Jag personligen har inte testat frost fighter, men den påminner om andra skor jag har testat. ”Problemet” med denna sko är att den är helt tät. Vilket innebär att det finns en risk att barnet blir svettigt, och istället för att skon transporterar bort fukten så stannar det, blir blött och kallt. Sen ska man heller inte använda en stövel hela tiden, så om du måste välja en sko, så skulle jag ta Toasty. Toasty har jag testat och har hemma. Dem är lättare och smidigare. Jag tror att din tvååring kommer kunna röra sig bättre i den. Den andas med och är helt vattentålig. Den kan du slänga in i tvättmaskinen och det mår den bra av då och då.

      Toasty är nog inte varmare än Frost fighter, var bor du? Jag skulle nog ändå välja toasty och lägga in en extra ullsula alt använda bra ullstrumpor när det är riktigt kallt.

      Kram!