Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Lindex AW16

Idag var jag på lunch i Lindex showroom! Otroligt kul, både för att jag träffade härliga bloggtjejer, Loppi och fick se Lindex härliga höstkollektion. 

Jag älskar att Lindex satsar stenhårt på hållbarhet- i alla led! Deras baby och Denim är 100% hållbar/miljömärkt/eko och barnkollektionen i övrigt är påväg dit!

Här kommer ett bildregn!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Så snygga bomberjackor! Vet du vilken storlek de kommer ifrån? Letar nämligen efter en ljusrosa i storlek 56 eller 62, något tips vart jag kan hitta en?

    1. barnplaggsguiden

      Dessa! De är för baby! ??? de kommer om några veckor om de inte redan är inne! Ska jag kolla exakt när?

  2. Carina

    Men kvalitén på Lindexs kläder, vad säger du om den? Jag gillar deras design jättemycket men det är alltid något trasigt på det jag köpt, trådar i mudden som släpper, för kort sömsmån så det spricker (innan jag ens klätt på barnet), små hål intyget bland annat.

    1. barnplaggsguiden

      Jag kan hålla med dig till viss del. Det är blandat, men mest tycker jag att det är kläderna som inte är miljömärkta som snabbt slits. Men visst, ibland har jag köpt plagg som har någon trasig söm tex. Jag har dock inte haft så på länge. Jag tycker mig se en kraftig förbättring av kvaliteten de senaste året!

      Lämna tillbaka allt som är”dåligt”, inget du köper ska vara sönder och trådigt.
      Tack för din kommentar! Heja!
      kram