Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Back to School med Ellos!

Det bara väller in frågor om hur man ska klä barnen, tips om bra basplagg, men även lite roligare sådana! Därför tänkte jag påminna er om att Ellos har en kampanj där man får 25% på barnkläderna. De har både ellos egna (värt att testa, förvånansvärt bra kvalitet!) och andra märken, så som noanoa, adidas, how to kiss a frog mm. Koden är 345409 


Aline har dessa två favoriter: En svart tyllkjol med prickar från ellos egna märke. (YES inte rosa!!!) som snurrar superfint och har massa volym.


Sen denna coola print klänning, från kollektionen Oh No, som är ekologisk, Klänningen är lite utställd/har volang i nederkant.


Den rosa är del av deras concious bas som jag verkligen gillar och del av vår vardag… men bra är den iaf! Något dyrare än deras basplagg, men mycket mjukar och skönare, samt eko!
 I samarbete med Ellos 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej, fin blogg du har.
    Vem är du? Försökte hitta en presentation, men lyckades inte. Alltid kul att veta lite om personen som skriver bloggen när man hittar en ny =) Jobbar du på Loppi med bloggen på heltid? Du verkar ha det gött o få vara med på pressluncher hos lindex osv titt som tätt, vilken lyx =) hur mycket tid skulle du uppskatta att du la ner på bloggen varje dag? Märker du varje inlägg som är sponsrat så att man vet? Tänkte så man lättare har koll på när du recenserar åt ett företag/märke eller när du skriver med egna ord? Du är duktig och skriver bra, lycka till på bröllopet! /Anna

    1. barnplaggsguiden

      Hej Va gullig du är!

      Tack, Jag är Sheila och jobbar med försäljning på deltid, resten av tiden bloggar jag här. Jag jobbar inte på loppi utan jag jobbar med momsåtervinning!
      Ja, det är superkul och härligt att gå på pressluncher mm, tyvärr hinner jag inte gå på allt då livet går i ett och dygnet inte har så många timmar. Jag lägger nog ner ca 3-4 timmar per dag på bloggen, mycket tid är ju till att recensera och verkligen pröva saker innan jag skriver om dem. Hahah det går åt en hel del tvättmedel tex.

      Jag märker alltid inlägg som är sponsrade. Men det är lite svårt det där för jag recenserar mycket. Jag skriver alltid vad jag tycker och jag kan stå för allt jag skriver. Det är tydligt om plagget ett recensionsexemplar, vilket det ofta är då jag inte skulle ha råd att pröva så mycket olika kläder annars. Jag vill verkligen att alla som läser ska vara trygga med att inget är köpt. Detta inlägg tex är en kampanj som ellos gärna vill att jag skriver om, vad jag tycker om kläderna är mina egna åsikter!

      Tack igen, kul, jag kanske ska skriva en bio helt enkelt!