Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Dagens Outfit!

Det var riktigt längesen vi gjorde en dagens outfit! Tänkte att det var mer än dags! Här kommer en som jag tycker är sådär härlig och barnslig. Aline vill (tyvärr) nästan bara ha rosa, så då får man ju anpassa sig. Hur gör ni där? Tvingar ni på barnet annat? Har dem inga åsikter, eller löser ni det genom att kompromissa?

img_4602.jpg img_4606.jpg

Väldigt sköna skor från Mini Rodini (giftgfria!), strumpbyxor från Noa Noa, klänning från Livly.

img_4604.jpg

Aline har på sig en jacka från Soft Gallery, en keps från Mini Rodini.  Under det har hon en tröja på sig från One We Like.

img_4640.jpg

 

Nu blir det mer jobb och sen kräftskiva ikväll hos Odd och Bella med massa fina vänner!! Längtar!!

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emms

    Vår son fyllde 4 nu och han har gärna bestämda åsikter om vad han vill ha. Men han får (aldrig) vara med och handla kläderna utan det sköter vi. Sen finns det alla möjliga färger o tröjor i garderoben. Är det exempelvis minus 25 ute då vet han att det är underställ på men han kan isåfall få ha en tshirt ovanpå understället. Vi brukar försöka när det är förskoletider att han får välja kvällen innan. Försöker förklara att regnar det ute är det dessa ute kläder som gäller.
    vill hon bara ha rosa låt henne ha det men köp kanske inte bara rosa utam låt det finnas ett urval ? så gör vi men det är inte lätt alla gånger.

    1. barnplaggsguiden

      Vi har massa olika färger och jag erbjuder henne annat varje dag, men det är surt när det är samma rosa kläder som används. Mitt nya är
      Att försöka få henne och välja mellan två alternativ. Verkar fungera helt okej hittills!
      Smart med T-shirten!!