Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Ians 2års kalas

Hej!! Förlåt för otroligt dålig uppdatering!

Vi har haft fullt hus på landet och idag flyttade vi in till stan ”för gott”. Det tar lite på krafterna att lyckas med det samtidigt som man har två mysiga och peppiga ungar runt sig!

Jag vill visa er lite bilder från Ians kalas. Det var ett typiskt sådant, nu ska vi inte göra allt för stort kalas, med bara familj och gudfar! Vi bjöd ut alla till landet på Blidö och bjöd på lunch och tårta. Till lunch grillade vi olika typer av korv med en mängd tillbehör. Därefter fick småttingarna sova, Ian bland annat. Under tiden så åt de vuxna ”vuxentårta och drack kaffe, och de större barnen lekte i ett tält vi satte upp på gräset.

img_4514.jpg img_4511.jpg

Den vuxnas tårta blev jag bjuden på för inte längesen och älskade! Alltså wow! Den är sjukt god! Det är en sockerkaksbotten med saltkola och nötter på. Mums!

img_4512.jpg

Därefter så vaknade småttingarna och det blev paketöppning, tårta med jordgubbar, maräng och grädde samt massa sång! Jag hade fina tallrikar och koppar med sugrör till barnen från My Perfect Day, som gjorde hela kalaset. Utöver det hade vi pyntat med pompoms, även de därifrån och ett fint ljus. Perfekt och enkelt!


 img_4498.jpg img_4503.jpg 

Skönt med en syster som hjälper till! 

img_4504.jpg img_4505.jpg

Grattis min älskade son! Imorgon är det din födelsedag på riktigt!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.