Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

On a boat!

Hela dagen har spenderats med min bästa vän Bella och hennes familj, Det är så fint med vänner när även hela familjerna går ihop. Odd och Rasmus, Sally och Ian samt Gillis och Aline. Alla gillar varandra och tillsammans har vi otroligt kul. Idag var det vår tur att hitta på lite roligheter, så vi plockade upp dem vid norrmälarstrand och åkte båt halva dagen.img_4201.jpgimg_4202.jpg

Alla barn (och vuxna) älskade det och vi bara njöt! Det var ju helt otroligt varmt idag, så alla badade från båten. Aline var lite skeptiskt innan till att bada i flytväst, men hon låg i längst! Hon älskade det! Jag har aldrig riktigt sett barn som badar i flytväst innan och nu fattar jag verkligen konstruktionen, perfekt att dem nästa ligger i vatten, med en dyna under huvudet. Superbra!

barnplaggsguiden, sheila isabella, blondinbella sheila

Här är gullungarna innan de går på båten, så fina allihopa. Jag kunde inte sluta säga ”Bella kolla vilket gäng vi har skapat!”. Tycker inte ni det är helt otroligt att vi gjort alla fyra barn! Jag är så sjukt imponerad och nöjd! Att vara mamma är det häftigaste jag varit med om/är med om i livet!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.