Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Middagsdags!

Hallo! Hoppas ni haft en fin dag! Jag hörde på flera håll att detta var en av sommarens (hittills) bästa dagar i hela landet! För oss har det verkligen stämt!  Strålande sol och perfekt värme! Det är verkligen lätt att vara föräldrarledig i sånt här väder. Allt vi har gjort är ju att vara ute, ätit melon och myst.. Barnen har målat på sin nya picknick-bänk (visar mer senare!) och sen har vi tagit några vändor till vattnet!


Ian i indränkt från Reima


Ian och bästa Sorcha, badrock från Ebbe

 Idag gjorde vi livet lätt för oss genom att beställa Pizza från Blidös bageri. Det man gör är att man smsar in sin beställning, sen är det bara att hämta upp när det är färdigt. Otroligt goda pizzor, eller pippas som Ian kallar det för.


 Jag har passat på att sommarpynta lite här ute med en ny vax(liknande)duk från Ellos, vår andra vanliga duk klarade knappt en måltid, Speciellt inte med tanke på våra gulliga barn. Men den här nya duken är bara att torka av så fort någon spiller. Så bra! jag är otroligt nöjd! Sen har vi även beställt fina nya dynor. Det var sjukt bra pris på dem, så vi köpte 10 st! Väldigt välbehövligt.


Nu ska jag städa, och sen slänga mig i soffan! Jag var ute och sprang imorse och känner mig därför helt slut i kroppen. Ha en ljuvlig sommarkväll!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.