Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Bästa trosorna!

Jag får ofta frågan om var man köper bra underkläder till barnen och till ett bra pris. Det finns många bra och många rätt dåliga alternativ där ute. Jag har provat följande:

HM: Billiga som tusan, här får man ett trepack för ca 80 kr. Aline har haft några därifrån som har gått sönder direkt, men även några som håller sig riktigt fina, trots massor av tvättar, så det är lite svårt att avgöra. Däremot deras fempack har aldrig varit bra utan ser riktigt tråkiga och slitna ut väldigt fort. Här kan man köpa frost trosor, vilket typ var det som gjorde Aline blöjfri! Normala till små i storleken.

Lindex: helt okej i pris, de har nåstan alltid en tre för två kampanj och då hamnar man ungefär på 100kr för tre trosor. Jag tycker ibland att troskanten på lindex är något hårt och kan skava lite på Aline. Annars är dem bra, Stort plus för deras ekologiska bomull på många av trosorna, Mindre kul är att det är mycket print och tryck på dem. Normala i storleken.

Zara: Superenkla och avskalade trosor, Här är det milda och sobra färger som gäller. Ett trepack kostar ca 90 kr och dem har lite elastan i sig. Fördelen då är att dem är lite strechiga och jag upplever dem som supermjuka, Men, kvaliteten är inte bra. De håller några få tvättar sen är dem vackra nyaserna no more. Jag rekommenderar dem inte. Små i stolekarna!

Petit Bateau: Hittills bäst. Älskar den lilla spetskanten som så ofta finns och att dem är supermjuka. De är lite högre i midjan och sitter superbra! Dyra som tusan, Kostar ca 210 kr för ett trepack, men det tycker jag verrkligen att dem är värda. Håller galet bra i tvätten, och kan ärvas vidare för dem är så bra, Normala i storleken när man passerar 3 år.

Ellos:  Den senaste leveransen kom från Ellos, Jag gillar verkligen färgerna och att det inte är så mycket tryck. Något litet här och var går bra men inte massa färg mm på dem. Jag tycker att trosorna sitter bra på Aline, och hon väljer ofta dem själv. Hon säger att de är sköna, jag förstår det då dem är något högre i midjan, som vi båda gillar. Superfina och håller bra i tvätt. Ellos har ju satsat på deras concious collection och det kan jag fasiken inte gilla mer! Mer eko åt folket!! De trosor jag köpt till henne är från deras concious kollektion och säljs i trepack. Dagens bästa tips! Ett superkap på ca 129kr för ett trepack.



Trosor från Ellos

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Jeg synes polarn o pyret har de beste trusene…bra passform og holder utrolig bra i vask, De er kanskje dyre, men de har også ta tre betal for to.