Midsommar på Stallarholmen  – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Midsommar på Stallarholmen 

Dagen började med besked om galna bilköer, så vi tog en annan väg till vårt midsommarfirande. Såklart var det regn och rusk men vi var lika glada för det!  Jag var så nöjd med att jag hann baka och att alla var pigga och glada! 

Vi dansade runt stången, barnen fick saft och bulle och vi bara njöt! Vi firade nämligen vid ett stort slott i Stallarholmen utanför Stockholm. Så fint med ett litet band och massvis med folk. När vi kom tillbaka så hade jag gjort tårta! Jag älskar att baka! Jag gjorde en väldigt enkel pavlova med grädde och jordgubbar samt en digestivetårta med dulche leche och daim. 
Kvällen slutade med en superhärlig middag när barnen sakna men säkert somnade. Landet Life! Nu ska jag njuta i solen! Hörs snart! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.