Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Sommar i en korg!

I fredags när jag kom hem så plingade det till på dörren, det gör det då och då, men denna gång var det som aldrig förr! En trevlig kille kom med en leverans från Polhem Pr! Med en ballong!! (Barnens största glädje!)

img_2162.jpg

img_2320.jpg

Det var en supersnygg trälåda med ett komplett kit för att göra superhärliga smoothies! Vi fick en mixer, supersnygga serveringsskedar, ett sexpack glasflaskor med sugrör (jag har läääänge kikat på att på att köpa sånna till barnen, och oss) I lådan var även en filt, perfekt att ha under vagnen för picknick efter förskolan och i sommar.

img_2322.jpg

img_2321.jpg

Vi gjorde smoothies, med banan, lime, alpro soyamjölk och jordgubbar, och prövade att hälla upp i flaskorna. Perfekt! Detta kommer vi göra om många gånger! Jag kan varmt rekommendera det! Så kul och mysigt att både göra smoothies, och dricka dem ut ”flaska med sug” som Aline säger. img_2324.jpgimg_2323.jpg

img_2189-3.jpg

Tusen tack till Royal DesignClas Ohlson och Jotex! Så härliga produkter, och väldigt mycket omtanke! Allt kommer användas massvis! Kommer experimentera fram massa olika smoothies till barnen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.