Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Midsommarfavoriter

Åh! Snart är det midsommar! Jag kan knappt ens förstå att det snart är dags att ta semester, fira midsommar, äta jordgubbstårta mm. Det är en positiv överraskning och det känns så härligt! Jag satt tidigare idag och kollade på babyshop efter en klänning och en skjorta. Kanske är lite trist, men en riktigt fin klänning och skjorta tycker jag alltid är härligt och så fint på barnen (och mig själv för övrigt!)

Jag fastnade för dessa! Mini Rodini klänning med en dinosaurie, en enkel och så fin klänning från Carrément Beau, Rosa drömklänning från Noa Noa.


En rosa enkel tshirt klänning till galet bra pris från One We Like, en randig båtringad The Brand klänning. Det finns även en ”porslinsklänning” från Molo och en superfin elegant klänning från Livly

Till Ian tänker jag shorts eller chinos och en fin enkel skjorta. Kanske ska jag pimpa till den med någon fluga från ByEngberg?
Blårutig skjorta från Ebbe, en rutig och en grön skjorta från Ralph Lauren och sen fin randig tröja från samma märke. Tröjan med ”monster” kommer från One We Like och är en favorit!


Imorgon kollar jag vad de andra märkena har att erbjuda, så kan vi samla lite inspo här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.