VLogg: Britax Smile 2  – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

VLogg: Britax Smile 2 

Hello! Jag hoppas alla haft en fin helg. Det har verkligen vi, speciellt pågrund av vädret. Allt har verkligen börjat blomma och det doftar magiskt.

Jag har länge tänkte börja filma mina recensioner, och nu äntligen fått arslet ur vagnen. Så med betoning på att detta är ett pilot avsnitt, here goes!

[youtube]https://youtu.be/WEgIUo8enNE[/youtube]

Jag visar hur man fäller ihop Britax Smile 2. Det är väldigt enkelt, och det jag inte säger är hur otroligt lätt vagnen är, viktmässigt. Detta är som vanligt en lånevagn och jag kommer (om ni gillar detta) filma en recension!

OBS. Det går att fälla ihop vagnen med sittdelen på när sittdelen är ifrån dig. Jag personligen tycker det är smidigast att lyfta av helt, men det är en smaksak. Jag visar hur man gör även det i recensionen!

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Hej
  Kan man inte fälla ihop den med sittdelen på? För det kunde man när det var brio smile nämligen, vi kan det med vår brio smile nämligen. Supersmidigt! Tänkte om det ändrats sedan de blivit britax.
  Kram

  1. Sheila Arnell
   barnplaggsguiden

   Hej! Nej men du har helt rätt, hahah första gången så det missades. Ja, man kan fälla ihop den med sittdelen på när den är frånvänd, tyvärr inte när sittdelen är mot dig. Jag visar även det på recensionen tänkte jag! Tack för att du uppmärksammar!

   1. Malin

    Ja det är himla dumt att det inte går att fälla ihop oavsett vilket håll sittdelen är på. Men testa även o sätta i fotbromsen så rullar inte vagnen iväg. Nackdel är om du behöver rulla in den i bilen (det behöver min syster, men inte jag). Kram

    1. Sheila Arnell
     barnplaggsguiden

     Ja! hahah smart! Jag brukar alltid låta den va öppen av just den anledningen, men det klart. det är ju supersmart!
     Ja, tycker det är dumt. Britax Go går ju att fälla betydligt lättare med sitsen på.
     Kram!