Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Parkens Zoo!

Idag har jag och Aline tagit med Siri (Alines bästis) och hennes mamma Jessica på en heldag i Eskilstunas Parkens Zoo. Vi hade fint och halvvarmt väder hela dagen vilket har varit perfekt för två små superpeppade barn. Jag har aldrig tidigare varit på Parkens Zoo och blev glatt överraskad. Det är så fint! Både rent och fint, med mycket plats, många klätterställningar och vackra, häftiga samt tillsynes välmående djur.

img_9227.jpg

Aline rockade sin Mini Rodini Pico, skor från Kavat, klänning från Milk Copenhagen och keps från Geggamoja.

Först såg vi när aporna fick mat, sen blev det Jaguarernas tur och efter det lunch. Aline var dock för speedad för att få i sig så mycket, fokus var på nästa steg hela tiden, det blir lätt så med många barn och mycket som händer. img_9228.jpg

Sen var vi på Lilla Zoo och klappade Jätte-kaniner. Ser ni hur stora dem är? De verkar väldigt vana vid barn och folk, så det var enkelt för tjejerna att klappa dem. Det kommer nog bli en hel del prat om kaniner hemma framöver. Sista delen av vår vistelse var vi i nöjesparken. Den va super, det fann nog mer för mindre barn där än på grönalund! Verkligen värt att åka dit med 2-5 åringar.

 

img_9226.jpg

 

Karusellen var verkligen tjejernas favorit! 

parkens zoo

 

Hela gänget! Tack Parkens Zoo och Loppi, det var superkul. 

Jessica skickade just en bild på mig och barnen i ballongerna, och den beskriver verkligen dagens känsla! TACK Loppi och alla fina människor jag träffade idag!

parkens zoo

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Såg en skymt av dig vid lunchen 🙂 men hann inte riltigt hälsa!!!! Var ju så galet mkt folk!!!! En riltigt härlig dag!!!

    Kramar