Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Rent Hemma! 

Idag har vi suttit i bilen mest hela dagen, riktigt trist tycker jag. Så nu känner jag mig mör. Allt har gått rätt bra, några kiss stop för Aline på vägen och en paus för att köpa kaffe. Däremot så hände en märklig sak, när vi stannade för att äta lunch så kräktes Aline, bara sådär. Rätt mycket. Men utan gnäll innan eller efter. Hon bara kräktes sen körde vidare som inget hade hänt. Väldigt märkligt. Kanske bara bilsjuk? Vad tror ni?

Sen kom vi hem till det här! Nystädat hem! Finns det bättre? Vi använder Rena Hem som jag varmt kan rekommendera. Jag ringde och bad om en extra timme, så nu är även ugn och micro glänsande. Så skönt!    

 
Nu blir det yoga och tvätt! Ha en fin söndag! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Hur ofta har ni städhjälp hemma? Jag och sambon pratar om att vi ska ta in städ hjälp då vi tycker det tar för mycket tid och energi, tid och energi som man vill lägga på roligare saker men vi är inte riktigt överens om hur många gånger i månaden vi behöver. 🙂 Älskar din blogg!

    1. barnplaggsguiden

      Vi har varje vecka! Men jag tycker nog varannan räcker! Det beror helt på! Vi har nyligen bytt till varje och det känns superlyxigt!