Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Lindex Nyheter

Idag kikade jag på ett mail jag fick från Lindex ang deras nyheter. Det som slog mig först var att dem är som vanligt helt i linje med ”modet” (ogillar det ordet tillsammans med barn, men hursomhelst) och att jag har sett en del av plaggen tidigare. Nu har jag ju inte sett exakt dem, men jag känner igen dem från andra märken och tidigare kollektioner.

Glasögonen känns igen från Mini Rodini, klänningen känns lite som Ralph Lauren, även T-shirten påminner om ett Mini Rodini Print, och tröjan nere till höger andas POMPdeLUX. Hur som helst, jag vet att det går till såhär, ett märke gör nåt bra och sen inspireras andra. Ofta är det lite dyrare märken som börjar och sen hakar kedjorna på. Zara brukar vara proffs på detta. Det är alltid likheter mellan märkena!img_6956.jpgJag menar inte att vara bitter, utan jag tycker det är lite kul. När det inte är föör likt.

Den vita klänningen, som förövrigt är i spets (hetaste materialet 2016) är otroligt fin! Kanske kan Aline ha den som näbbklänning? Vore väl något! Happy Shopping på dessa finingar vänner, snart är de i butik!

Imorgon kommer recensioner på Bergans, fjällen tog andan ur mig, så jag orkar inte skriva klart den idag. Kram!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C

    Kan du inte göra ett inlägg om solglasögon?? Behöver köpa till min ettåring men vill ha några säkra OCH snygga. Vet inget om vad som är bra att tänka på eller vilka märken och kedjor som har snygga och du brukar ha så bra koll!

  2. Helena

    Håller med om detta med kopiering. Jag har heller inget emot det egentligen. Jag menar, så är ju modevärlden. Det finns ju tusen små svarta klänningar som ser identiska ut men kommer från olika märken. Jag har lagt märke till att Kappahls Newbie-kläder ofta ser i princip identiska ut med vissa modeller från Bonpoint, alltså så att man inte kan se skillnad. Bra för oss som inte har råd med Bonpoint, men ändå lite konstig känsla kanske. Jag vet inte! Jag är både för och emot samtidigt!

    1. barnplaggsguiden

      Jag är helt med dig! Jag känner samma. Man har inte råd med vissa plagg och det känns bättre att köpa billigare, plus att barn är barn! Men! Jag får ibland lite ”fan va synd” känsla över det hela. Kram