Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Dino!

Hej! Idag har varit en sjukt hektisk dag med en liten vab-paus. Vab-paus, vad händer? Jag är så trött på detta med vabruari. Det är liksom alltid något som händer. Hur som helst! Det finns ju en fördel: kunna fota i dagsljus! Kolla här! Denna t-shirt altså?! Mini Rodini, detta är typ min favorit. mini rodini babyshop mini rodini babyshopSer ni hur fint printet är? Det är efter en tvätt, i 40 grader. Ingen spricka eller något liknande än, väldigt bra! Nu måste jag nog handla även denna

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Jag undrar hur det är med MRs tryck. De känns väldigt plastiga och i plastiga tryck är det ju ofta fatalater. Vet du?

    1. barnplaggsguiden

      Hej! Just MRs tryck är väldigt bra, eller ja, i förhållande med otroligt många andra. Det är även därför plaggen är så dyra.
      Här har de skrivit om trycken och kemikalierna.

      Kemikalier är nödvändiga för alla produkter vi gör. De fyller olika funktioner i olika skeden av produktionen: från att ta fram råmaterial till att färga och trycka tyger till funktionalitet. Utmaningen ligger i att undvika skadliga och giftiga kemikalier, som tyvärr fortfarande är väldigt vanliga och spridda inom textilindustrin globalt och hamnar i vår natur och levande varelser.

      Vi arbetar aktivt med att begränsa användandet av farliga ämnen i alla våra produkter, för att värna om miljön, de som tillverkar våra produkter och de som hanterar och använder dem.

      Jag hoppas du tycker det är ett ok svar. Jag personligen tycker de håller bra i tvätt, fast ibland har de spruckit, däremot är jag väldigt impad över miljömedvetenheten hos märket.