Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Kavats höst!

Hej alla!

Jag har just kommit hem från ett PT-yoga pass. Så slutkörd! Otroligt skönt, speciellt med tanke på att jag var trött och lite irriterad innan. Aline är ju som tidigare nämnt i en helt galen fas, vilket gör mig både trött och lite ledsen. Fattar ni då vad hon känner? Måste vara så tufft att vara Aline i den lilla kroppen just nu.

Från en sak, till en helt annan! I fredags var jag ju på skomässan! Kavats höstkollektion måste jag bara visa lite av. Den är otrolig! Kanske det finaste jag sett i skoväg på länge. Hösten bjuder på fransar, mycket fokus på ekologiskt läder, samt lite höstliga/jordiga färger som gult och varmrosa.

   

 

Därefter så ser vi mycket silver! Inte bara hos kavat, utan även på annat håll. Men kavats silver når liksom inga gränser. Superfint!  

  

  
Min favoritmodell, som Aline alltid har, varje säsong kommer i många nya färger, det ser nästan ut som en skål av karameller. Jag kan inte välja!  

 
Slutligen så ser vi denna nykomling, som jag definitivt kommer recensera i höst!  

 
För oss alla som inte kan vänta tills dess, så finns den en ljuvlig vår kollektion som sakta börjats säljas. Tex kommer dessa godingar!  

 
  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    Kan du inte fråga om du får tävla ut några par sandaler till våren, med något bra tävlingsmoment och inte bara utlottning? dom är så fina!