Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Alla hjärtans dag

Happy Valentine! Jag är ju irländsk, och mina föräldrar gifte sig på alla hjärtans dag, så det har alltid varit en väldigt speciell högtid för mig, som så många i min närhet vet. Idag ska vi (jag och Rasmus) dagen till ära ut och äta middag på vår fantastiska lokalkrog, Mäster Anders. Som jag ser framemot det!

Dagen började med att vi plockade upp lite av det  vi fick med oss från Elodie Details pressvisning. Ian testade att snutta på den superfina nappen och jag satte på napphållaren i läder. jag har ju sagt det innan, men jag älskar den! Så jäkla snygg i det naturfärgade lädret. Det bästa är att dregel osv kommer göra den patenterad, vilket bara är ännu snyggare, en optimal barnprodukt helt enkelt. Elodie har även släppt muslin filtar i bambu, det hade dem tidigare med, men dessa är i den nya färgsättningen ”Colors of the Wind”.


Elodie Details SS16 Elodie Details SS16

För er som inte ägt en sån här filt, så är dem perfekta för … ja, allt! Jag hade liknade när jag ammade, på sommaren i vagnen, som snutte, som solskydd, som täcke till dockan, när barnen är sjuka osv. Ni hör ju.

Elodie Details SS16

Han är så jäkla söt när han knatar runt med dem fästa i napphållaren.

Elodie Details SS16

 

Nu blir det middag! Ha en ljuvlig alla <3 dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.