Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Vab, Vobba och Mini Rodini Släpp

Okej, denna vecka räknas inte som en toppvecka. Nästan rekordtrist faktiskt. Jag ogillar verkligen att vabba. Det är inte det att det är trist, för det är rätt mysigt. Det är det att jag känner mig som både en dålig mamma och en dålig anställd på samma gång. Att det liksom inte spelar roll hur mycket man gör, för man räcker inte till iaf. Som tur är verkar Ian bli lite bättre nu, febern har lättat och han äter litegranna.

sheilas barn ianEfter att Rasmus kom hem så passade vi på att klippa Ians hår, verkar kanske lite märkligt när han är sjuk. Ja, kanske, men han är rätt mycket lugnare nu och det var lite läge att passa på! Det blev superfint! Han hade så mycket slitet hår innan så det gick inte att låta det vara längre.

img_4719.jpeg

 

Nu till helt andra nyheter! Imorgon släpper Mini Rodini sin SS16 kollektion! Jag är som vanligt galet taggad. Det är superkul! Perfekt då Ian speciellt verkligen behöver lite leggings. Mönstret på klänningen nedan är en riktig favorit och jag ser framemot att se om det finns sånna leggings. Även den rosa basen var superfin och något jag kommer handla till kidsen. img_4426.jpeg img_4423.jpeg

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.