Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Uppföljning: Melton strumpbyxor

Hej! Måndag måndag måndag. Idag är inte min dag helt enkelt, det känns som att jag liksom inte vaknat än och nu är det snart dags att sova. Till råga på allt så har Ian blivit sjuk. Igen!  Men från en sak till en helt annan!

Strumpbyxorna från Melton som jag testat i några månader nu! Hur var det med dem? Jo, det ni! Överlag är jag väldigt nöjd. De är normala i storleken, möjligen något ”rymligare” i magen.

Pris: ca 199kr.

melton

Strumpbyxorna sitter uppe med hjälp av en riktigt bra elastisk mudd i midjan. Den är lagom smal och håller verkligen strumpbyxorna på plats. Jag gillar de med ull på utsidan och bomull på insidan, kombinationen är toppenbra. På så sätt är det inget kli och Aline motsätter sig inte dem. De rosa är i ull och bomullsblandning och ett par favoriter hemma hos oss.

Tyvärr tycker jag att de gråa, som är i ull är lite sträva och kliiga. Dem håller toppenbra i tvätten, både färg form och ribb, men Aline vägrar sätta på dem. Och jag kan förstå det lite då de är kliiga och blir rätt hårda mot huden.

melton

 

Tvätt: Båda strumpbyxor är riktigt tåliga, klarar tvätt på 40 grader och håller sig fina genom flera tvättar. Tvätta dem ut och in! och hängtorka. Jag brukar dra ut dem lite när de är blöta.  De gråa blir något noppriga, men detta först efter ca 5 tvättar. Riktigt bra kvalitet och hållbarhet! Värda sina kronor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.