Snö och Underställ – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Snö och Underställ

Idag kom det! Snön! Woho! Vi har varit ute i flera omgångar. Är det bara jag, eller känns det som att när man har barn så springer tiden bara iväg? Vi hinner ju knappt komma ut, innan det är dags att gå in igen. Det är ju hyfsat trist. Man ska alltid in när man kommit ut. Hahah.

hust and claire underställ

Hur som helst så var det läge för underställ idag. Aline och Ian har varsitt från Hust & Claire. Såg att dem är på rea nu! Jag tycker att de är normala i storleken, och som jag skrivit innan så är de verkligen att rekommendera. Både fina och supervarma, men främst är de helt klifria. Wohp. Aline river inte av dem direkt, utan har nu haft dem en hel dag igen.

hust and claire underställ hust and claire underställ hust and claire underställ

 

Här är kidsen med underställen och skor från Kavat, de ville snabbt springa ut och känna på snön. Nu ska jag göra varmchoklad och se på Madagaskar på netflix.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer

  tack för tips! 🙂 ska definitivt kolla upp ullkläderna. min son är 1,5år i november alltså 2 år i maj. Borde jag då välja 86 (18mån) eller 92 (2år) i dessa? Han följer kurvan och är kanske aningen över “normal” i både längd och vikt. Hoppas du kan ge mig ett tips om detta!
  Använder Ian tvådelat eller en ulloverall?

  1. Sheila Arnell
   barnplaggsguiden

   Du borde ta 86! Förlåt, såg detta sent! Jag tycker du kan ha både, Ian har både och, jag föredrar ulloverallen! Den är smidig och håller honom varm! 🙂 kolla på Pierre Robert! 🙂