Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Vår helg!

Vilken helg vi har haft. Livet har gått i ett. Det började med pyssel på fredag med familj,därefter en middag. I lördags var vi hemma hos mina föräldrar och bakade, det blev både pepparkakor (på egengjord deg, som var sådär) och lussebullar med mandelmassa och russin. Riktigt smaskigt tyckte alla inblandade!

img_1817.jpegKlänning Geggamoja, Ians t-shirt Tao and Friends.

Efter baket var det dags att hämta bilder på barnen hos Malin Mörner, (poppyloveyou) som familjen ska få i julklapp. Jag är så otroligt nöjd med dem! Tror att det är den mest uppskattade julklappen vi kan ge dem!

Efter det åkte vi iväg på julglögg, och killarna hade skjorta. Ians kommer från POMPdeLUX och är att rekommendera. Supermjuk och skön. Inte alls sådär stel och sträv som de annars kan vara!

img_1851-1.jpeg

Idag har vi satt upp speglar och nya lampor i vårt sovrum, Aline har varit och sett Pippi på teater, under tiden gick jag och Ian och handlade ramar till bilderna på Åhlens. De hade 3 betala för 2. TIPS! Därefter har vi haft familjemiddag med Siri, Alines bästa vän. Så nu är jag helt slut. Sista dagen på jobbet imorgon, sen långledigt! Heja oss!

img_1878-2.jpeg img_1965-2.jpeg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.