Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Kalasigt kul!

Det är inte varje dag barnen (och vi) får gå på kalas! Speciellt inte kusinkalas! Men idag var en sån dag då fina kusin Vera fyllde 1år. De önskade en donation så Vera fick 10 träd av oss. Det är en fin present som känns lite rolig att ge bort. Enkelt och smidigt är det med, går ju bara att klicka hem.

Dagen till ära hade Ian en långärmad piké från Ralph Lauren och ett par superballa byxor från Billie Bandit.

  
Aline hade en klänning från Carrement Beau och strumpbyxor från Zara samt superfina skor från Kavat!  Ett fint och hållbart tips! Zaras strumpbyxor är superbra och håller många tvättar utan mycket slitage! Prisvärda är dem med!

Såhär såg det ut på fina kalaset idag!  Aline sjöng högt och glatt, det är så roligt att se!

Ian fick sitt livs första lussebulle, jag tror att det kommer bli många många fler. Han älskade det. (Fast det inte ser ut på det sättet!)

IMG_1615.JPG  Lilla gänget påväg! Toppenbra att ha tjockare jackor dem kan ha istället för overall, speciellt när dem ska användas till transportsträckor, i bilen och kortare stunder utomhus. De mina barn har kommer från Mini A Ture och är ordentligt vadderade och med mycket bra funktioner. De håller att vara ute och leka i utan problem.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.