Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

SleepCarrier räddar vardagen + tävling!

Jag måste berätta en fin sak för er. För ett tag sen fick jag höra om en kvinna med tvillingar via en nära vän till mig. Min vän berättade att hon gick i samma BVC som en kvinna med tvillingar. Kvinnan kämpade varje dag med tvillingarna och bara att bära dem samtidigt var ett projekt. Kvinnan bor dessutom i en lägenhet med hiss, som gör att hon måste montera ned vagnen varje gång hon ska upp och ner. Det hela verkade väldigt struligt och trots att hon är en kämpe och rysligt stark kunde min vän inte låta bli att känna för henne. Hon ringde mig och tillsammans kom vi framtill att vi ville hjälpa henne på något sätt. Vi ville ge barnen varsin SleepCarrier.

Sleepcarrier by Najell Blå

Jag använde SleepCarrier när Ian var liten och tycker att produkten är en vardagshjälte. Det är en mjuklift, babynest, bärsele och lekmatta i ett. Mjukliften går att ha även i en donkey och den är superenkel att bära runt på.  Detta är inte ett sponsrat inlägg på något sätt utan jag kontaktade grundarna av SleepCarrier och berättade om denna kvinnas vardag.

barnplaggsguiden.se

Tillsammans med SleepCarrier hade vi möjlighet att ge denna fantastiska kvinna två SleepCarriers till hennes fina barn en tidig julklapp. Tack snälla! Vi alla är så lyckliga för detta. Kvinnan blev enormt glad!

Jag bestämde mig för att lotta ut en extra SleepCarrier här hos mig, till någon annan förälder som behöver denna grymma produkt. Så om ni känner någon som är gravid, eller har ett litet barn så tävla om en SleepCarrier här nedan!

1. Välj vilken färg du önskar vinna.

2. Skriv till vem du önskar vinna och om du vill så varför (inget måste)

3. Tävla som ni vill, och lycka till! Tävlingen avslutas söndagen den 13:de December!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    1. Black Opal!

    2. Till mig själv och bebisen i magen som ska komma ut i mars. Älskar konceptet, hade ett litet improviserat babynest till nr 1, men det här med att den kan användas i vagn också är ju helt fantastiskt! Särskilt när man precis flyttat till lägenhet där man ska parkera vagnen i källaren och så gå en bra bit korridor och två trappor upp för att få med en liten in efter vagntur.

  2. titti s

    Åh den marinblåa skulle vara drömprinsen just nu. Med en tvåa påväg och en livlig dotter vore detta drömmen att kunna ha. Så vinsten om jag vinner går till lillesyskon och oss föräldrar. Kram

  3. Petra R

    Åh jag önskar mig en i Black Opal. Är gravid med bebis nr två och den här produkten skulle underlätta så! 🙂

  4. Linda

    1. Tidlöst klassiska Black Opal.

    2. Jag tänker vara något som jag aldrig är annars. Egoistisk! 😉 Jag önskar nämligen vinna denna till oss själva. Jag har vart såld på denna smarta produkt sen jag såg Glam moms Vanja prata så varmt om SleepCarrier i Gravid vecka för vecka. Jag vet precis hur vardagen med en kolikbebis ser ut efter att min son, född -13, kom till världen. Stress, svett och tårar. Nu när vi väntar en lillebror på alla hjärtans dag så skrämmer det mig lite. Vore då fantastiskt skönt att äga en SleepCarrier och veta att man har ett extra kort i rockärmen. Ett väldans bra sådant. Nu håller jag, Stefan och blivande storebror Loui tummarna för en rofylld första tid med Lillebror.

    Hoppas ni får en stämningsfull lucia!

  5. PatrikC

    1.Marinblå
    2.Önskar vinna denna till mig och min fru och vår nyfödda lilla kille. Hade underlättat vardagen mycket för oss.

  6. RC

    1. Den marinblåa
    2. Då vi har fyra barn varav den minsta är nyfödd hade det underlättat något otroligt att få vinna denna fina produkt. Att lätta kunna bära med lillkillen i alla situationer vore fantastiskt utan att behöva väcka honom. Önskar vinna denna till mig själv.

  7. SusanneF

    1. Marinblå
    2. Önskar vinna denna till min dotter och hennes man. Då dom har flera barn skulle dom verkligen behöva ett redskap som denna. Hade underlättat deras vardag mycket.

  8. PatrikC

    1. Den marinblåa
    2. Önskar vinna denna till vår nyfödda son. Då vi har fler barn så hade detta underlättat vardagen mycket för oss!! Hade varit en fantastisk julklapp att ge min fru.

  9. Rebecka

    1. Den marinblåa
    2. Önskar vinna den till mig själv och vår lilla nyfödda killer här hemma. Då jag har fler barn här hemma är det många situationer man är i väg med dem då det är svårt att ta med vagn in och därför skulle jag vilja vinna denna fina produkt. Det hade underlättat vardagen så mycket. Håller tummarna!!

  10. Susanne

    1. Marinblå
    2. Önskar vinna denna till min dotter och deras lilla son. Hon kämpar tappert med sina fyra barn som alla är under 5 år. Detta redskap hade förenklat vardagen mycket för henne. Håller tummarna!!

  11. Markus L.

    Jag är med! Vilken fin gärning ni gjort, så roligt när man har möjlighet att hjälpa någon annan.
    Jag skulle vilja tävla för min bror. För att inte dra hela historien öppet här så säger jag bara att de verkligen skulle ha stor användning av den. Jag har ryckt in som hjälp otaliga gånger redan och yngsta barnet är bara 4 veckor. Brorsan jobbar mycket, hans sambo har 3 barn under tre år hemma själv.. De bor lite knepigt i ett trångt hus på två plan.. Mycket bärande upp och ner. Skulle vara otroligt fint att få ge dem den här i julklapp. En sån fantastisk gåva, till en fantastisk familj! Vilken överraskning 🙂
    Och färg, tja båda är ju grymt snygga men den blå då om man måste välja 😉

  12. Patrik

    1. Marinblåa
    2. Önskar vinna denna till min fru och våran son på 2 månader. Då vi också har tre äldre syskon hade det underlättat otroligt om lillkillen har möjlighet att kunna sova och lätt att fälla ut lekmatta när man är i väg med dom stora barnen. Detta hade unerlättat väldigt mycket för min fru.

  13. Rebecka Calén

    1. Marinblåa
    2. Önskar vinna den till mig själv och vår nyfödda son. Vi har också en liten kille på snart två år, en tjej på 3,5år och en tjej på 5år. Det hade underlättat vardagen jätte mycket för mig att mini-mannen hade kunnat sova och leka överallt där man är med storasyskonen. Speciellt på de platserna som vagn inte ör tillåtet att ta med in. Håller tummar och tår!

  14. Nathalie

    Jag skulle önskat mig en svart opal och jag skulle så gärna vilja ha den till vår bebis som kommer i sommar. Jag såg denna på underbara barnmässan och jag önskar så att jag visste att den fanns när jag fick min son 2014. Vi kunde aldrig lägga ifrån oss honom och jag och sambon bar honom hela dagarna för att inte tala om nattningarna som alltid tog minst en timma tills han var 10 månader och äntligen somnade i sin säng. Denna gång vill vi spara på våra ryggar.

  15. Madara Mirza

    Jag gillar den svart.
    Jag ska ha det för min lilla son. Han är 3månader gammal nu och det bli så fantastiskt att sova tillsammans och tänka inte att gå på lilla handerna på natten. Min svensk är inte så bra men jag hoppas kan förstår 🙂 det bli mest fantastisk pris för nyfödd och mamma att bli alltid tillsammans och i bäst komfort.

  16. Helena Hansson

    1. Jag skulle gärna vilja vinna en svart 🙂
    2. Jag ska få mitt första barn i vår och är helt förvirrad i denna djungel av barnprylar. Det hade varit toppen att vinna en praktisk SleepCarrier så att mina nerver kan lugna sig lite.

    Tack för en fin tävling och för att du delar med dig.

    Helena

  17. Åsa Andersson

    Hej!
    Skulle gärna ha en svart sådan till lillebror som är beräknad i början av nästa år. Vi bor i ett 20-talshus med gammal och minimal hiss, så en Sleep carrier skulle vara suverän och mycket uppskattad då det är svårt att ta sig upp med vagnen. Sen så är jag övertygad om att lillebror säkert skulle sova som en liten prins i den!

  18. Lily Stenmark

    Vilken hejare till tävling! Detta kräver ju en del! men jag önskar vinna till min sambo. Hon är en stark och härlig kvinna som kommer ha händerna fulla med ett nytt barn i jan. Jag vill ge henne chansen att vinna detta så vi kan bära vårat barn säkert!

  19. Sanna

    Den svarta, men spelar egentligen ingen roll!
    Skulle verkligen behöva en sleepcarrier, då min 2 månaders bebis, bara skriker mest hela tiden och det ända som hjälper är att gunga o vagga. Med den hade det varit lite lättare och man hade fått händerna fria. Har dessutom en tvååring så allt som kan hjälpa till lite är värt väldigt mycket!

  20. Carolina Altstrand

    1. Black opal.

    2. Jag skulle vilja vinna den till mig själv för att jag tror att det skulle underlätta min vardag avsevärt. Jag bor i en lägenhet utan hiss o har en tjej som är 1 år o 2 månader o en bebis som är beräknad att komma den 14 jan.

  21. Johanna

    Skulle gärna vinna en i Black Opal.
    När dottern var liten tog verkligen ryggen stryk av att släpa liggdelen upp och ner mellan källaren och lägenheten tre trappor upp. Med bebis beräknad till kalla februari skulle denna vara ett fantastiskt hjälpmedel när man ska släpa lilla plutten och en vild storasyster på knappt 2 år 🙂 Världens bästa uppfinning (sen nappen) 🙂

  22. Tpgl

    1. En svart til oss, hadde passet perfekt!
    2. Til den lille nye som er på vej. Vi skal passe bedre på våres ryger denne gang!

    Åh, vil gjerne vinne denne! ‍‍‍

  23. Sandra Lund

    Jag skulle välja evening blue om jag vann. Och vinsten skulle bli en bra present till mig själv och sambon och vår lilla marsbebis. Att kunna bära med plutten säkert då storebror och hunden pockar på min/ vår uppmärksamhet skulle ju vara en sån trygghet för mig och min sambo.

  24. Ingrid

    Vilken fantastisk överraskning till tvillingarnas mamma! Guld värt!
    Jag och min familj önskar en svart om vi vinner! Bor ute på landet i ett äldre hus och till huset leder det trappor från alla håll, entré och altan. Ensam går det inte att få in vagnen i huset utan att lillflickan vaknar. Dnna vinst hade underlättat vardagen så!

  25. Anna V

    En marinblå skulle jag önska vinna.
    Önskar vinna den åt min lillasyster som bor på andra våningen i hus med smal spiraltrappa. Det är hennes första barn och önskar att hon slipper bära barnvagnens liggdel uppför trapporna såsom jag gjorde med mina två barn. En Sleepcarrier skulle passa min syster perfekt är jag säker på då hon får flera funktioner på samma gång och slipper köpa flera produkter för hon bor så litet i Stockholm.

  26. Elina

    Jag vill gärna vinna en sleepcarrier i black opal 🙂
    Jag är en blivande mamma som kommer bli helt ensamstående. Då jag bor två trappor upp utan hiss så skulle en sleepcarrier hjälpa mig och mitt barn enormt i vår vardag och rädda mammas plånbok då sgin gärna hade fått vara högre. En sleepcarrier som jag kan använda till att bära upp min son utan att behöva väcka honom efter promenaden vore guld. Jag hoppas på tur och skulle bli alldeles överlycklig!
    God Jul 🙂

  27. Rebecka Frank

    1. Jag älskar marinblått så valet av färg är inte svårt.

    2 Jag skulle vinna den till våran familj & kommande bebis.
    Senast idag när sonen är sjuk och växlar mellan barnvagn, säng & soffa tänkte jag att jag verkligen borde få köpt en sleepcarrier så han slipper vakna mellan alla flyttar. Sedan hade det verkligen underlättat med en sleepcarrier när vi hälsar på min mamma som bor i lägenhet på 3 våning utan hiss. Men jag är långtids sjukskriven på heltid sedan väntas arbetslösheten efter föräldraledigheten så ekonomin är allt annat än ljus.

  28. Mim

    1. Vilken som helst! Men okej då, den blå är ju underbar.

    2. Min dotter sov aldrig själv, ALDRIG! Hon sov ovanpå mig eller när jag bar henne, men försökte jag lägga ner henne så vaknade hon direkt. Detta betydde att jag sov bokstavligt talat inte sov en hel natt förrän hon var 20 månader gammal! Nu är jag gravid igen och doktorn tror att det kan bli tvillingar… Jag är jätteglad, men jag bävar! Jag googlar ”sleepcarrier tvillingar” och kom hit och kände bara tacksamhetstårar! Det vore helt underbart att få vinna den här och kunna lägga ner bebis(arna??) så jag kan sova eller t.o.m duscha(!) Ja, du hör ju, det blir en present till hela familjen 😛

  29. Chriss Österberg

    Vilket fint initiativ Shiela!

    1. Spelar ingen roll
    2. Skulle vara den perfekta julklappen till min fina vän Emma som blir mamma för första gången nu i januari :). Verkar vara en supersmart lösning :)!

  30. Louise

    En blå till min fina vän som bor på fjärde våningen UTAN (!) hiss… Bebisen kommer i mars och detta hade varit perfekta överraskningen åt henne 🙂

  31. Tiina Larsson

    1.färg spelar verkligen inte roll. Men svart är ju alltid svart!
    2. Jag skulle vilja vinna denna till mig själv eller till vår dotter. Bökar också varje dag med henne ur bilen in i hissen och fram och tillbaka. Vi har en så liten hall hemma också så vagnen brukar få stanna i bilen. Det blir ett meck när man ska ut till bilen har henne i famnen och ska ut me vagnen. Just i detta läge hade denna vart perfekt. Den 28/12 ska vi på vår första resa till Sthlm och jag nojjar mig redan över hur resan ska gå på tåget upp. Första gången vi åker tåg tillsammans. Med barn vagn mm. Så denna hade vart guld på resan på tåget och dessutom på hotellet om inte annat. Helt perfekt. Undrar varför jag inte hittat denna produkt tidigare. Dessutom hade det vart en toppen julklapp till vår dotter eftersom vi ännu ej fått nån

  32. Fredrika

    Den blåa till min storebror och hans fästmö som väntar barn till våren, skulle bli en jätterolig överraskning till dem!

  33. Elvira

    Jag skulle önska den svarta men egentligen spelar det ingen roll.

    Verkar vara en fantastiskt produkt som kam underlätta vardagen fantastiskt bra. Jag väntar vårt tredje barn och kommer garanterat behöva allt för att få allt att bli så smidigt som möjligt! Håller tummarna!

  34. Rebecca E

    Jag gillar den svarta.
    Tycker detta verkar vara en toppen produkt. Är inte en sån som ber om hjälp, har alldrig gjort det tycker man ska försöka klara sig själv så gott det går. Vill inte komma här med en snyfthistoria men hade verkligen hjälp mig i min vardag mycket! Tack för en bra blog

  35. Marie

    Hej!
    Jag önskar vinna den svarta!

    För att den skulle underlätta så för mig och min dotter i vardagen! Att kunna söva henne i vagnen och sen bära in henne till sovrummet vore en hit!!
    Har länge tänkt köpa något liknande men. Set finns så många måsten som alltid kommer i vägen.

    Håller tummarna för att bli en lycklig vinnare!
    Grym blogg har du hur som!!

  36. Marie

    Helst en marin blå.
    Jag skulle vilja vinna den till en vän/arbetskamrat som har ett barn på knappt 2 år och en på 2 månader som har problem med sin mage och därför är mycket ledsen, så det blir mycket bärande. Denna sleep carrier hade underlättat mycket för henne.

  37. Caroline Al-Hashimi

    1. En marinblå

    2. Skulle vilja vinna en till min kusin som väntar Barn nr 6, hon har fem flickor och nu blev det en pojke. Så det skulle vara kul att ge honom något nytt och något speciellt för honom bland alla dessa härliga flickor. De bor långt ute på landet och pappan är bonde och de går ofta från hus till ladugården eller ut i hästhagen, eller från tvättstuga till kök, så denna sleepcarrier skulle vara till en väldigt bra hjälp och kul att gå något nytt som inte gått i tv efter de andra fem syskonen! Mamman är en kämpe och tar hand om barnen, hjälper sin man med det mesta på bondgården och har ett hjärta av guld som tänker på alla andra så det skulle vara helt fantastiskt att få ge henne denna! <3

  38. ÅN

    Färgen är oviktig.
    Tredje guldklimpen i ugnen, dom två tidigare har kört kolikpanik i 5 månader vardera (3 år & 1 år gamla nu och ingen av dom har ännu lyckats sova en hel natt), i en stund av total sinnesförvirring och brist på plats köpte vi lgh utan hiss (so help me god!). Så till min kära partner. Kanske kan bara namnet på produkten ge lite ökad livskvalitet och om inget barn kan tänka sig att slagga i den så kan vi bära varandra till sömns upp och ner för alla trappor 🙂

  39. Caroline

    1. Den svarta
    2. Jag önskar vinna en sleepcarrier till mig själv då jag är gravid med vårat tredje barn (syskonen är 2 o 3.5år) o tänker att den skulle vara toppen för mig att underlätta min vardag och mina nätter få mannen jobbar mkt borta.
    Världens finaste julklapp till mig själv!

  40. Tinna

    Oj, va fint!!

    Jag skulle vilja den í black opal, jätte fin och mysig 🙂

    Jag tror att Sleep Carrier skulle hjälpa jätte mycket nu när bebis kommer i februari. Skönt att inte behöva ta vagnen upp alla trappor. Tror också att den skulle hjälpa jätte mycket när vi ska åka till Island nästa vår! Tror den skulle vara en riktig vardagshjälte på resan och här hemma, när man har tre barn och har ont i ryggen 🙂

  41. Alexandra Alkanuis

    Jag skulle vilja vinna den i black opal till mig själv och lillasyster som jag har i min mage just nu! Graviditeten har varit jätte jobbig och på måndag får vi reda på när hon plockas ut – Men snart är hon här och jag tror att den här kan hjälpa oss massor i vardagen! Det kommer blir spännande att ta på sig rollen som tvåbarnsmamma 🙂

    Tycker att den verkar som svaret på alla praktiska frågor – Håller tummarna!

  42. Linda barkman

    Vilken god gärning ni har gjort för tvillingmamman! Jag skulle vilja vinna en Black Opal till mig själv. Vår lilla prins är idag 5 veckor. Han är helt underbar men sover dåligt. Han somnar när man bär på honom eller i vagnen men sen när man ska försöka lägga ner honom i sängen är han klarvaken igen. Den här bra uppfinningen hade nog hjälpt oss jättemycket och gett oss lite bättre sömn! Håller tummarna för en sån fin julklapp!

  43. Jennica Sjöblom

    1. Den svarta black opal!
    2. Egoistiskt nog till mig själv.
    Ja jag vet jag kanske borde skriva någon solskens historia om någon fantastisk människa i min närhet som behöver den. Men sanningen är den att det är jag som behöver den! Så in i bängen! Vi har en son på 3 månader som vägrar sova någon annanstans än på mig, i vaket tillstånd vill han va på mig och när vi går ut, ja gissa, han vill va på mig! Min man duger inte till 5 öre utan de är konstant närkontakt med mig som gäller och jag håller på att bli galen, bokstavligt galen. Jag kan knappt kan inte göra nånting alls. Utan vår lilla groda på mig. Min kropp och mitt psyke håller på att gå under! Så den här fantastiska uppfinningen skulle få mig att se ett litet ljus i det just nu totala mörkret!

  44. Sabrina

    En blå vi gärna ha, till bebis vi i april ska ha, vore denna toppen bra för ont i ryggen jag tyvärr redan har och med en till vilding är då allt inte lätt var da, men den här jag gärna vill pröva och se om ett under kan ske! 🙂

  45. Malin Schulze

    For et flott initiativ! Jeg har også en venninne med tvillinger, og hun snakker ofte om hvordan SleepCarrier forenkler hennes hverdag 🙂

    1. Jeg synes det svarte var veldig fin.
    2. Jeg ønsker meg en Sleepcarrier til min lille babygutt. Har sett på denne lenge, men ikke tatt meg råd til det. Krysser fingrene!! 🙂

  46. Elin

    Jag vill vinna den svarta.
    Vi väntar vårt andra barn vilken dag som helst men storebror är fortfarande liten vilket gör allt lite mer bökigt. Varje grej som kan underlätta skulle vara så uppskattat.

  47. Carolina

    1) Jag skulle önska mig Black Opal till lilla bebisen i magen som är beräknad i februari.

    2) vilken underbar har aldrig sett en sån. Har en pojke på 1 år och använde ett babynest till honom så länge jag kunde. Älskade att bebisen var så ombonad. Vi sålde allt som lille växte ur efter som vi var ”klara” Men så ville en liten komma till oss så nu väntar vi fjärde barnet <3 som skulle behöva ett ombonad härlig plats som man kan förflytta. Att kunna bära och även kunna ta store bror samtidigt skulle underlätta för denna små barns mamman 🙂 så vi håller tummarna på fin julklapp till både mig och bebis kramar

  48. Emma

    1. Den marinblå
    2. Jag skulle vilja vinna denna till en vän till mig hon har en liten på 2 månader och en på snart två år och detta hade gjort hennes vardag så mycket lättare. Jag har själv läst jätte mycket om produkten och såg den första gången i örnnestet och sedan dess har jag sagt att jag vill ha en. då jag vet att det hade underlättat så himla mycket för henne och hon blev helt slås på den när jag pratade om den i vecka för henne hade detta varit perfekt.
    Tack för en bra blogg
    // Emma

  49. Jennifer

    1. Båda är så fina men min syster (som jag skulle vilja vinna åt) är förtjust i marinblått så jag väljer den
    2. Förstår precis dilemmat som den kvinna du nämner hade.. Min syster har precis fått barn och är ensamstående, bor flera trappor upp utan hiss. Det är ju dock ”bara” ett barn hon har att bära upp och ner varje gång de ska ut eller till tvättstugan, men hon har ryggproblem efter graviditeten och min systerson gillar inte alls att bli sjalad eller buren i sele.. Den här produkten verkar va som ämnad för dem! Att bära både bebis, tvätt eller skötväska samtidigt är jobbigt för henne och jag känner att hon bli alltmer isolerad för att det är så besvärligt att ta sig ut 🙁
    håller tummarna för att vinna denna, jag är helt säker att den skulle underlätta hennes vardag något enormt då den ser så himla smidig och fantastisk ut!