Recension: BOZZ handtagsmuff och sittdyna i lammskinn! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Recension: BOZZ handtagsmuff och sittdyna i lammskinn!

Hej på er alla! Fått många mail om att kommentarsfältet inte funkar, och det håller på att lösas! Stå ut!

Vi är på landet och myser med endast kärnfamiljen, så härligt att bara vara vi ibland. Det är riktigt stormigt ute och det har varit perfekt för mig att testa på några produkter från BOZZ/Lekmer.IMG_0904.JPG

 

Jag har provat en barnvagnsmuff/handtagsskydd/handvärmare, kärt barn har många namn, från BOZZ som har svart nylon på utsidan och långhårigt lammskinn på insidan. Jag tror inte att jag någonsin kan få er att förstå hur mjukt det är! Helt galet mjukt. Och varmt, superhärligt att ha på vagnen. Lammskinnet är giftfritt och kromfritt!

IMG_0531.JPG IMG_0538.JPG

Pris: ca 800kr.

Passform: Barnvagnsmuffen är förhållandevis stor och extremt fluffig och härlig. Man fäster den genom att knäppa knapparna runt vagnens handtag. Jag har provat den på våran Maxi Cosi Stella, som är en väldigt liten och smidig vagn, och där är det inga som helst problem att ha på den på handtaget. Jag vill sticka ut hakan och säga att den passar på alla vagnar som har ETT handtag. Tanken bakom produkten är att man använder handtaget som vanligt, fast lammskinnstycket formar ”fickor” runt händerna som håller dem både torra och varma. Den största fördelen med detta är att det bara är att sticka in händerna, inget att ta på eller av som försvinner (jag har tappar 3-4 par vantar pga detta hattande). Allt är på sin plats och den härliga barnvagnsmuffen håller mig varm samtidigt som sitter kvar och är snygg.

IMG_0907.JPG IMG_0906.JPG

Knapparna: Att fästa den på vagnen är i teorin inte ett problem men i praktiken något svårare. Jag blev lite galen på det långa lammskinnet som trots mjukt som få var i vägen för att lyckas stänga tryckknapparna. Jag hade nog gärna sett att man ansade mer runt knapparna så det är enklare att fästa. Speciellt om man har fler vagnar och vill flytta runt den, det känns som ett onödigt hinder.

IMG_0533.JPGÖverlag är jag otroligt nöjd med denna produkt, jag har tidigare ansett att det verkar smart men är något onödigt, idag har jag ändrat mig. Det är inte onödigt, i vårt klimat är detta en toppenprodukt! Håller mig varm men utan att bli för varm, och den klara lite regn och rusk tackvare nylonutsidan. Jag rekommenderar den starkt!

IMG_0908.JPG

Till Ian har vi testat en klippt lammskinsdyna från samma märke, BOZZ/Lekmer. Det är en nätt liten dyna som är i mjukt och helt giftfritt lammskinn. Lammskinnet är helt säkert för barn, fritt från krom och andra skadliga ämnen. Den funkar även i bilstolar, kärror och babysittrar. IMG_0911.JPG

Pris: ca 500kr

Storlek: 72 x 30 cm, jag var övertygad om den skulle vara lite väl stor för donkey och Maxi Cosi Stella, men det är den inte, den passar perfekt. Dynan har hål för en fempunktssele så bör passa de flesta vagnar. Personligen gillar jag en lammskinnsdyna mer än en fäll, den sitter bättre och tar inte lika mycket plats. Denna har dessutom ett fint mönster på en blå bomullsyta, vilket innebär att man kan vända den på sommaren så du kan ha den året om. IMG_0914.JPG

En riktig vinnare! En enkel men superfin sittdyna som snabbt blivit en favorit! Lammskinn har fantastiska egenskaper och är lättskött, varmt och snyggt!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Kan tipsa om att det där lammskinnet passar perfekt som dyna/”madrass” i Kronans mjuklift. Vi hade mjukliften även som resesäng när dottern var nykläckt och då var det bra med ett mysigt fårskinn i botten, som gjorde det både mjukare och varmare.