Tripp Trapp Hazy Grey!  – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Tripp Trapp Hazy Grey! 

Att Ian blivit stor märks på många sätt, bland annat att han säger hej, tack, nej och titta. Han kan även göra slängkyssar, lacka ur mer ordentligt än tidigare och blåsa på maten om man säger att det är varmt.

Men det största för oss är att vi slopar Ikeas barnstol. Missförstå mig rätt. Jag älskar den stolen. Det är riktigt härlig, fantastisk för små barn då den är “omfamnande” och går verkligen att bulla upp barnet i. Nu har vi dock bytt till Stokkes Tripp Trapp. Jag håller nämligen på att prova den hemma, den och Stokkes Steps Stol. Det kommer en jämnförande recension på dem båda snart.  

Här är Stokkes nya färg på Tripp Trapp som heter Hazy Grey. Det är en fantastisk färg. Grå men ändå så att man ser träet igenom vilket jag tycker är otroligt vackert och smakfullt. Det gråa blir liksom mer levande, än det platta jämnfärgade.
  

Ian har en babyinstats till stolen. Den är väldigt smidig och enkel att fästa. Mer om det kommer, men ville bara visa lite snabbt.
   Fortsättning följer, men nu har ni iaf fått en liten titt på nya färgen, och den vackra stolen.
Hoppas ni är lika taggade som jag på en jämförelse mellan denna och Stokke Steps!

Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Sheila Arnell
      barnplaggsguiden

      Ja, fast mindre på denna då det är mer om en lack, träet ser man igenom. Färgen annars brukar vara helt solid, och då syns skavanker så tydligt!