Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

# Snippsnack

Idag har jag varit på ett fantastiskt event som hölls av RFSU och Loppi med underbara Paula som konfencier! Hon gjorde ett kanonjobb och ställde bra frågor till en grym panel som bestod av bland annat Kitty och Sanna. Jag älskar dem båda, riktigt coola tjejer som har mycket bra åsikter och aktivt förmedlar dem!

IMG_9188.JPGKvällens event handlade om att man ska prata om sin snippa, ta hand om den och ventilera problem eller annat man kan ha. Det är speciellt viktigt tycker jag efter en förlossning, och det är allas rätt att ta hand om den om må bra i snippan.

IMG_9180.JPG

Det bjöds på fantastiska muffins i formen av vackra snippor! Goda var dem med!IMG_9191.JPGVi pratade även en del om att Klittra, vilket är ett relativt nytt ord för kvinnlig onani. Även där är det härligt att ha ett ord så vi kan prata om saker och ting. En toppenkväll med massa kul och inspirerande kvinnor. Tusen tack RFSU och Loppi!

loppi snipp snackIllustrationer av Hej Hej Vardag! Och bilder av Sandra Rogers!

Kika på #snippsnack på instagram för fler bilder! Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra Rogers

    Sheila, det var så mysigt att få träffa dig igen och eventet var verkligen fantastiskt! Kul att du ville använda några av bilderna, länken är nu uppdaterad med alla bilderna 🙂

    Tusen tack snälla för länkningen. Stoor kram <3