Utförsäljningstips! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Utförsäljningstips!

Hej alla grymma läsare! Vet ni vad jag har till er ikväll? Ett supertips! Imorgon börjar nämligen en toppen bra utförsäljning som jag tycker ni alla i sthlmsområdet bör ta er till! Things We Like är agentur för märken som Hummel, Mini A Ture, Huttelihut, One We Like, Joha och katvig. Skynda fynda.

Så kul att jag fick dela detta:

Välkomna på utförsäljning hos Things We Like!
Prover och lagerrensning i storlekar nyfödd upp till 10 år.

Torsdag 1 oktober 8.00—19.00
Fredag 2 oktober 9:00 – 16:00

Things We Like, Odengatan 6ög

Endast kontant och ingen bytes- eller returrätt.
Inbjudan gäller för dig och dina vänner.

IMG_7926.JPG IMG_7929.JPGJacka och klänning från Mini A Ture

Jag tog lite bilder när jag var där på lunch idag och köpte även lite fina plagg till Aline. Men tro mig, det märks inte att jag ens plockade. Finns stört mycket kläder! Inte minst overaller och jackor och täckbyxor till riktigt bra priser!

IMG_7920.JPG IMG_7921.JPG

Detta fyndade jag till Aline, mycket pastelliga färger, härliga ullplagg och två koftor! Jag återkommer med en recension på Mini A Tures ull! Kolla vilka söta trosor!

IMG_7924.JPG

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.